Connect with us
Horoscop 14 noiembrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Balanțele primesc o invitație la o…

Horoscop 14 noiembrie 2016. Previziuni pentru 14.11.2016!

Racii au astăzi o revelație care le oferă răspunsul la o problemă existențială, în timp ce  Capricornii ar trebui să accepte un compromis. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!

Taur 

Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta. Ia-ti masuri de precautie, nu crede in cei mincinosi si fatarnici, pentru ca numai tu stii cum sa te protejezi de intrusi. Unii incearca sa ti se bage pe sub piele, sa te traga de limba, sa-ti afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru ca esti pus in garda, ar fi bine sa taci si sa-i tii pe toti la distanta. Nici nu stii care sunt intentiile unora care spun vrute si nevrute doar ca sa obtina pe nedrept ceva din ceea ce iti apartine.

Gemeni 

Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, accepta optiunile care apar, pentru ca asa gama de alegeri si de urmari devine mult mai bogata.

Rac 

Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top