Connect with us
Horoscop 15 septembrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 15 septembrie 2016. Apare ceva nou pentru Scorpioni!

Horoscop 15 septembrie 2016. Previziuni pentru 15.09.2016!

Racii simt ca nu merg in cel mai corect sens si au procese de constiinta. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumina, iar si iar, ca un refren obsedant, cat de greu a fost, cat ai platit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai patimit… Gata, trecutul e trecut si e bine sa te detasezi odata de el, cu lectiile asumate. Prea ai tendinta de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar intr-o tonalitate grava, trista, pesimista, punand in evidenta sacrificiile si esecurile, cand, tot din trecut vin si cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reusite, cele mai bune schimbari pe care le-ai putut face. Adu-ti aminte si ce a fost bun inainte, nu doar greutatile!

Taur

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de esecuri), ar trebui sa faci abstractie de acest anturaj si sa te gandesti numai la propria ta liniste interioara. Stii bine ca asemenea subiecte te influenteaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu si linistea ta interioara contati. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta si tocmai pentru ca stiu ca pe tine te impresioneaza usor asemenea povesti, te vor coplesi cu ale lor. Nu-i asculta!

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni 

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.

Rac 

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top