Connect with us
Horoscop zilnic 16 noiembrie. Taurii vor interacționa cu persoanele potrivite

Horoscop

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Taurii vor interacționa cu persoanele potrivite

Horoscop 16 noiembrie 2016. Previziuni pentru 16.11.2016!

Taurii au o zi excelentă și le merge bine în toate. În plus toate persoanele cu care vor interacționa vor aduce un plus în relații, inclusiv în cele de afeceri. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere, dand dovada de maxima prudenta, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizeaza. E bine sa fii atent la fiecare pas pe care il faci, la fiecare cuvant pe care il rostesti, pentru ca orice atitudine impulsiva poate avea efecte asupra planurilor incepute. Cu cat evoluezi mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele ca roadele care ies de aici sa fie mai bune, deci ia-o incet, fara sa pretinzi rezultate imediate. Altadata te-ai grabit si ai scapat multe din vedere, dar acum arati ca ti-ai invatat lectia si faci pasi mici spre scopul tau cel mare!

Taur 

Norocul te insoteste peste tot incat nici nu-ti vine a crede ce bine iti merg toate. De fapt, norocul tau se pare ca apare prin oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca de fiecare data dai exact de persoana adecvata pentru problema care te preocupa in acel moment. Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau, daca e vorba de specialisti sau persoane cu anumite functii de la care astepti rezolvarea unor chestiuni profesionale, ii gasesti in toane bune, disponibili pentru a-ti oferi exact solutia optima. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana-cheie!

Gemeni 

Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau ipocrizia, si stii sa-ti iei masuri de precautie astfel incat sa nu te lasi inselat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveala adevarul chiar si in cele mai obscure situatii, pentru ca presimti ca cineva umbla cu cioara vopsita si nu te lasi pana nu-l demasti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine si bine faci ca lupti pentru adevar pana in panzele albe!

Rac 

Atatea planuri marete te motiveaza, dar te si epuizeaza la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pamant ca sa te odihnesti. Unii spun ca parca ai trai prin stele, ca visezi cu ochii deschisi, ca nu se poate vorbi cu tine cat timp esti concentrat numai la telurile tale cele mai inalte. Ai tot dreptul sa visezi pana departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauza din atatea proiecte megalomanice, si ocupa-te si de fleacurile banale de zi cu zi, ca altfel se aduna prea multe si te vor coplesi intr-o zi. Nu e o rusine sa-ti asumi sarcini marunte, ca mersul la piata, bucataria sau curatenie, doar pentru ca tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poti face pe amandoua: si banalul, si colosalul!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top