Connect with us
Horoscop zilnic 17 noiembrie. Racii vor primi vești îngrijorătoare

Horoscop

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Racii vor primi vești îngrijorătoare

Horoscop 17 noiembrie 2016. Previziuni pentru 17.11.2016!

Racii vor primi vești îngrijorătoare de la persoane aflate la distanță. Ești demoralizat și ai impresia că știrile rele nu se mai opresc. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Norocul, cand apare, nu te asteapta sa te gandesti si nici nu te intreaba daca esti pregatit sa te folosesti de el, asa ca sansa care se iveste azi pe nepusa masa nu-ti da si ragazul sa analizezi daca e bine, daca merita, daca e momentul potrivit… Pune mana imediat pe ocazia excelenta care se iveste si ai sa vezi tu mai tarziu daca a fost o alegere buna. Acum conteaza rapiditatea cu care reactionezi in fata acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine si pleaca, nu sta pe loc; daca nu esti pe faza, altul pune mana pe el inaintea ta!

Taur 

Astepti un anumit moment caruia ii atribui semnificatii cu totul speciale si fiecare ora care trece te stimuleaza din ce in ce mai mult. Vrei ca totul sa iasa perfect, te-ai pregatit ireprosabil, astfel incat, atunci cand vei trai efectiv acel eveniment, sa ai numai motive de mandrie pentru ce ai realizat. Mai apar informatii sau detalii folositoare pe parcurs, semn ca eventualele amanari care se mai ivesc, au si ele rostul lor, deoarece mai ofera o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curand. Stai ca pe ghimpi, dar esti sigur ca totul va iesi bine!

Gemeni 

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!

Rac 

Vestile care sosesc de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, deopotriva, de parca ai afla numai lucruri triste despre esecuri, pierderi sau alte evenimente cu tenta usor dramatica. Iti pierzi tot cheful cand vezi ca dai numai de oameni pesimisti si impovarati de probleme si, daca te prinde intr-un moment fragil din punct de vedere emotional, imediat te molipsesc si pe tine. Daca ai avea cel putin un aspect bun de care sa-ti agati toata energia, ziua ar fi salvata, dar daca si tu incepi sa vezi in jur doar rele si necazuri, e greu de crezut ca ceva te mai poate ridica la suprafata. Lupta cu depresia, apatia, gandirea negativa si tristetea care-ti dau tarcoale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top