Connect with us
Horoscop zilnic 17 septembrie 2019 - Semnal mare de alarmă

Horoscop

Horoscop zilnic 17 septembrie 2019 – Semnal mare de alarmă

Horoscop zilnic 17 septembrie 2019, Acvaria vă prezintă previziunile de marți. Horoscopul zile trage un semnal de alarmă pentru nativii care au uitat de novoile celor din jur.

Horoscopul zilei

Horoscop 17 septembrie 2019 – Berbec

Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculţi părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcţia.

Poate tu încă mai speri că mai ajungi undeva, poate încăpăţânarea şi ambiţia nu te lasă să renunţi încă, deşi vezi cu ochii tăi că nu mai ajungi nicăieri, dar dacă înţelegi totuşi că tot efortul tău e în zadar şi roadele nu vor să apară, ar fi bine să încerci altceva.

Nu poţi admite faptul că renunţarea ar fi soluţia, dar nu e deloc o renunţare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralelă, folosindu-te de rezultatele parţiale de până acum. E doar altă viziune!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Taur

Numai de tine depinde cum repari o problemă care te-a stresat prea mult în ultima perioadă. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat.

Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum. Calmează-te înainte de a face un pas mai departe!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Gemeni

Numai de tine depinde cum repari o problemă care te-a stresat prea mult în ultima perioadă. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat.

Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum. Calmează-te înainte de a face un pas mai departe!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Rac

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot.

Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă.

Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Leu

Te bucuri de o bună colaborare cu persoanele implicate în acelaşi proiect ca şi tine. Fiecare separat, aveţi interese comune şi vă uniţi forţele pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus.

Nu vă subminaţi unii altora autoritatea, nu vă criticaţi, ci, dimpotrivă, descoperiţi o cale excelentă de a vă completa şi a vă susţine unii pe alţii. Nici urmă de competiţie sau de egoism aici, încât nici nu-ţi vine a crede cât de bine merge relaţia.

Cât timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, şi ceva de câştigat de aici, nu are rost să vă puneţi beţe în roate, ci să vă sprijiniţi reciproc!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Fecioară

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte.

E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal.

Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Balanță

Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Dacă tu nu ai curajul să spui stop pentru a încheia odată şi-odată o acţiune care nu-şi mai are rostul şi dacă ceva dincolo de tine opreşte evoluţia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenită!

Profită de faptul că un lucru nu mai înaintează deloc, e semn că mai bine laşi totul baltă şi nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor.

Abandonează acel plan, eliberează locul de tot ce a avut legătură cu el şi apoi începe ceva complet nou, fără a resuscita ceva deja mort.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Scorpion

E nevoie de o decizie prin care dai dovadă de flexibilitate şi capacitate de a te schimba atunci când situaţia o cere.

A rămâne captiv într-o zonă în care nimic nu se mai mişcă nu e în avantajul tău, ca atare profită de fiecare ocazie care îţi deschide o direcţie nouă, de fiecare întâlnire care aduce o informaţie utilă, pentru că din toate aceste noutăţi cotidiene se poate ivi o cale complet diferită care să te satisfacă pe deplin.

Fii, deci, gata să te schimbi sau să schimbi ceva în preajma ta, ca să te eliberezi de credinţele vechi şi a merge înainte. Ca să faci lumea mai bună trebuie să începi mai întâi cu tine!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Săgetător

A venit momentul să te întorci un pic în timp la vremuri mult mai frumoase şi mai vesele. Parcă ai redeveni copil pentru o zi şi te simţi bine în această postură, lipsit de griji, bucurându-te de lucruri de altădată care revin acum în actualitate.

Poate treci prin locurile copilăriei tale. Poate retrăieşti un eveniment fericit de demult care te face încă să te simţi bine. Poate iei de la capăt o acţiune care nu a avut sorţi de izbândă cândva, dar acum evoluează incredibil de repede.

Aruncă, deci, o privire înapoi în trecut pentru că ceva bun din alte timpuri revine!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Capricorn

Ai norocul de a te întâlni azi numai cu oameni tonici, entuziaşti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Îţi reaprind un chef grozav de schimbare, de aventură, de mişcare, şi, dacă vă uniţi cu toţii forţele, reuşitele ar fi de excepţie.

Bucură-te de tot ce afli de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt informaţii utile, stimulente grozave sau veşti bune care îţi dau mai multă încredere în forţele proprii şi în viitor.

Toate acestea te ajută moral să treci la etapa următoare a unui ţel căruia îi acorzi o semnificaţie specială.

Horoscop 17 septembrie 2019 – Vărsător

Se naşte o dorinţă nouă în inima ta şi pui mult suflet în împlinirea ei. Dacă mai aduni, alături de tine, şi un grup mai numeros de susţinere, oameni cu aceleaşi dorinţe ca şi tine, v-aţi putea uni cu toţii forţele în acelaşi sens.

Când vezi că mai sunt şi alţii care îşi doresc acelaşi lucru, parcă te ambiţionezi şi mai mult, pentru că, dacă ar veni din jurul tău doar critici şi oprelişti, nu ai mai avea aceeaşi putere de a ajunge la capăt.

Speri mult de la acest plan, tocmai pentru că îşi aduc mai mulţi contribuţia la reuşita lui, dar sufletul acestei acţiuni eşti tu!

Horoscop 17 septembrie 2019 – Pești

Visezi până departe şi îţi faci planuri excelente care au la bază o situaţie materială mult mai bună.

Ai toate şansele să-ţi vezi aceste dorinţe împlinite foarte curând, deoarece pui în joc toate talentele tale, toate cunoştinţele acumulate, şi dacă mai pui şi umărul la treabă, succesul este asigurat.

Se întrevede deja o perspectivă promiţătoare undeva la orizont şi alergi spre acel mare ţel cu entuziasm şi speranţă. Profită de multiplele oportunităţi care se ivesc, pentru că eşti pe calea cea bună!

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2019, realizat de Acvaria.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top