Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 1 octombrie - Evenimente importante marți

Horoscop

Horoscop zilnic: 18 septembrie 2019

Berbec – 18 septembrie 2019

Vor aparea castiguri substantiale de pe urma eforturilor depuse in campul muncii. Deocamdata ai putea fii nemultumit, pentru ca nesiguranta financiara din ultima vreme ti-a dat mult de furca. Rezuma-te la cheltuieli strict necesare. Ai incredere si rabdare ca toate se vor aranja minunat pentru tine. Adica ti se deschid incet, sigur si discret, culoare noi de castig financiar, fie de la actualul loc de munca, fie dintr-o colaborare surpriza.

Taur – 18 septembrie 2019

Zodia Taur

Este o zi in care iti vei reaminti de faptul ca viata chiar este frumoasa si merita sa te bucuri din plin de orice experienta. Sunt momente excelente pentru a te gandi cum vrei sa fii in viitor, ce fel de relatii vrei sa ai, poti visa cu ochii deschisi la tot soiul de nastrusnicii. Indiferent ce se petrece in jurul tau demonstrezi intelegere, o detasare inteleapta si chiar ii vei ajuta si pe altii sa petreaca ziua mai usor. Spre seara, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber.

Gemeni – 18 septembrie 2019

Zodia Gemeni

Ai dori sa te ascunzi intr-o cochilie, sa stai departe de zgomotul cotidian si de semeni. Chiar ai nevoie de odihna si de o convorbire cu tine insuti. Cu toate ca iti este greu sa iti linistesti gandurile, pana la urma daca te straduiesti putin vei reusi. Priveste cu un ochi analitic situatiile si relatiile in care esti implicat. Ai nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie sa inceapa cu tine.

Rac – 18 septembrie 2019

Zodia Rac

Multe poti afla astazi de la prieteni. Roiesc in preajma ta oameni importanti, cu functii sociale deosebite. De aceea fii deschis si tine cont de ceea ce ti se spune. Chiar daca unele remarci iti displac si in acestea vei descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seara ar fi bine sa te relaxezi si sa taifasuiesti cu cineva de incredere. Evita cheltuielile majore, imprumuturile si oferirea cadourilor scumpe unora care merita prea putin eforturile tale.

Leu – 18 septembrie 2019

Zodia Leu

Pentru ca este nevoie sa faci fata la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil sa iti neglijezi serios familia si indatoririle casnice. Pe de alta parte, avand in vedere faptul ca sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fii prudent si urmareste fiecare ocazie in acest sens. Totusi, cu putin efort si bunavointa ai putea imbina armonios, atat planul familial, cat si cel profesional.

Fecioara – 18 septembrie 2019

Zodia Fecioara

O zi excelenta pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Pe scurt: tot ce este legat de rafinare sufleteasca iti aduce multa liniste, pace si abordarea unor noi orizonturi ale vietii. Posibil ca din partea colegilor de munca sa intampini diverse neplaceri, lucru care iti poate schimba starea de spirit. Insa, fiindca astrele te imbie la toleranta, cumpatare, acceptarea celorlalti asa cum sunt este bine sa tii cont de imboldurile primite din lumile subtile.

Balanta – 18 septembrie 2019

Zodia Balanta

Se intrezaresc informatii pretioase legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu altii. Deocamdata ai grija de cheltuielile curente si de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. In primul rand, partenerul de viata sau o ruda iti vor oferi sprijin material substantial. Doar ca toate se vor petrece la momentul potrivit.

Scorpion – 18 septembrie 2019

Zodia Scorpion

Este bine sa fii atent la ceea ce se petrece in segmentul relatiilor parteneriale. In primul rand, detaseaza-te de partenerii vechi si gandeste-te la abordarea unor proiecte profesionale alaturi de oameni noi. Chiar si o relatie parteneriala veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fii deschis sufleteste si paraseste zona de confort in care te afli de multa vreme.

Sagetator – 18 septembrie 2019

Zodia Sagetator

Saptamana debuteaza cu multa forfota la serviciu. Esti foarte harnic, reusind sa-i molipsesti si pe cei din preajma ta cu elanul tau muncitoresc. Totusi, dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila, existand riscul sa te suprasoliciti. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Abordeaza un stil de viata sanatos si potrivit tie.

Capricorn – 18 septembrie 2019

Zodia Capricorn

Veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere, sa petreci alaturi de oricine, ba chiar sa-i antrenezi si pe ceilalti intr-un carusel de intamplari hazlii. Unii pot fi necajiti de glumele tale sau de atitudinea frivola pe care o afisezi fata de ei. Fii prudent, tempereaza-ti manifestarile si tine cont si de opiniile celorlalti. Ti-ar prinde bine o activitate relaxanta alaturi de copii sau de persoana iubita.

Varsator – 18 septembrie 2019

Zodia Varsator

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, gradinii si pentru reuniuni de familie. Chiar ai avea sanse sa planuiesti o afacere impreuna cu membrii familiei, afacere din care ar avea multa lume de castigat. Motorul activitatilor comune cu rudele esti numai tu, asa incat orienteaza-ti eforturile cu incredere in acest sens. Vei primi sustinerea celor dragi, chiar si dupa lungi discutii. In a doua parte a zilei, relaxeaza-te la o sueta.

Pesti – 18 septembrie 2019

Zodia Pesti

Multa lume roieste in jurul tau si de aici si o paleta larga de informatii. Abundenata subiectelor discutate astazi te poate obosi. Unii apropiati iti vor cere sfaturi si solutii pentru problemele lor. Tu insa, fii retinut la vorba si discuta strictul necesar. Pe de alta parte s-ar putea sa fii nevoit sa calatoresti frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale si personale. Spre seara, bucura-te de linistea si confortul casei, alaturi de cei dragi.
Horoscop Astrocafe.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top