Connect with us
Horoscop zilnic 2 octombrie 2016. Săgetătorii pășesc în cercuri înalte

Horoscop

Horoscop zilnic 2 octombrie 2016. Săgetătorii pășesc în cercuri înalte

Horoscop 2 octombrie 2016. Previziuni pentru 02.10.2016!

Săgetătorii pășesc în cercuri înalte astăzi. Vor avea parte de întâlniri care le pot schimba complet viața.

Berbec – Horoscop 2 octombrie

Abordezi o atitudine falsa in urma unui eveniment care nu s-a terminat asa cum ai fi dorit, dar nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului ca ai fi ranit sau dezamagit. Pe cine vrei sa pacalesti? Cineva te cunoaste atat de bine ca simte imediat in comportamentul tau ca se petrece ceva neplacut. Accepta-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera supararea intr-o discutie intre patru ochi. Spune-i ce te doare si vei scapa de un mare stres!

Taur Horoscop 2 octombrie

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli in cea mai buna stare emotionala. In loc sa te inarmezi cu rabdare, cu energie pozitiva, cu incredere, te lasi coplesit de pesimism si negativism. Il iei pe nu pot in brate si la tot ce ti se cere, te retragi, fara macar sa incerci sa vezi ce iese. Uneori, chiar si pesimismul poate fi motivatia de a lua taurul de coarne si a porni intr-o directie mai buna, deci nu te lasa coplesit de oboseala psihica ce te cuprinde, ci transforma insatisfactia in ambitia de a arata ca esti in stare de miracole chiar si cand conditiile nu sunt prielnice succesului. Poti, capul sus!

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 2 octombrie

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Rac Horoscop 2 octombrie

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine sa pastrezi totul inchis in tine. Cauta persoana cea mai potrivita pentru a-i face o marturisire sincera, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa aceea. Exista cineva alaturi de tine care merita increderea ta, merita sa-i spui ce te doare, ce te macina, ce-ti provoaca teama, deoarece sfaturile pe care ti le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el iti va impartasi din experienta sa de viata, pentru ca a trecut si el prin momente similare celor prin care treci tu acum si stie exact ce trebuie facut ca sa depasesti impasul. Deschide-ti inima in fata lui, spune-i ce simti, apoi urmeaza-i indrumarile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top