Connect with us
Horoscop zilnic 20 noiembrie. Scorpionii nu pot scăpa de trecut

Horoscop

Horoscop zilnic 20 noiembrie. Scorpionii nu pot scăpa de trecut

Horoscop 20 noiembrie 2016. Previziuni pentru 20.11.2016!

Scorpionii nu pot depăși anumite întâmplări din trecut. Tu ești singurul care poți schimba acest lucru. După ce vei reuși vei vedea că ești alt om. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Esti cam sensibil din punct de vedere emotional si, la o stare deja fragila, orice cuvant cu tenta negativa are efecte si mai mari asupra ta. De fapt, esti atat de sensibil, incat chiar si cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te ingrijoreaza, si totul din cauza unui psihic fragil si pesimist. Elibereaza-te de aceste stari neplacute, deci, daca vrei sa te linistesti si sa te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi sa iesi din mediile incarcate negativ. Daca la problemele tale mai vin si ei cu ale lor, fii sigur ca ziua va fi ratata.

Taur 

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

Gemeni 

E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.

Rac 

Esti pus in fata unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce iti transmite creierul, care, da, are o viziune clara asupra lucrurilor, dar trebuie sa privesti totul si cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influentele negative din jur. Imagineaza-te ca esti un copil pus in fata unei nedreptati si care nu se apuca de plans, ci, cu un dram de naivitate si inocenta, gaseste cel mai bun remediu la situatia de fata. Solutia nu e atat de profunda sau de ascunsa, ci e chiar la suprafata si atat de simpla, incat numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ti aminte sa razi, sa glumesti, sa te joci un pic, si ai sa descoperi repede ce ai de facut .

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top