Connect with us
Horoscop zilnic 21 mai 2019 - Mare grijă dacă ești zodie de foc

Horoscop

Horoscop zilnic 21 mai 2019 – Mare grijă dacă ești zodie de foc

Horoscop 21 mai 2019, horoscopul zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scoprion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Ziua de marți 21.05.2019, se anunță parțial bună, dar mare grijă dacă ești zodie de foc.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Berbec

Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede.

Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Taur

Tu eşti, de felul tău, ceva mai prudent şi nu te aventurezi într-un plan nou fără măsuri de precauţie şi o organizare atentă în prealabil. Totuşi, cineva te stimulează să te implici mai mult, că merită să laşi la o parte suspiciunile sau teama de eşec, deci molipseşte-te de la el de entuziasm şi energie.

Eşti în faţa unui sens nou care te solicită la maximum, iar pasivitatea nu pare a fi cea mai bună soluţie. Fiecare intră în această combinaţie cu alte calităţi: tu cu maturitatea şi organizarea, celălalt cu stimulentele şi energia.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Gemeni

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie.

Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Rac

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan.

Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Leu

Dacă îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranţa partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi.

Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteţi o forţă de neînvins!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Fecioară

Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii.

După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Balanță

Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci si sa repeti reteta.

Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care nu l-a aflat toata lumea, ca atare e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares, ca sa stie toti cu ce te lauzi. De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale mai vechi si care pot conta si acum.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Scorpion

Este o zi calmă de care aveai mare nevoie. Îţi permiţi o pauză în care să stai cât mai departe de griji şi stres. Azi ai timp să te odihneşti şi apar și motive de sărbătoare în cuplu, în familie, poate o petrecere sau o călătorie, deci momente în care atmosfera devine mai relaxată şi mai romantică.

Calmul caracterizează evenimentele acestei zile, nu apar surprize care să te scoată din liniştea instalată. Ai tendinţa de a spune că toate îţi merg de minune, dar de tine depinde să nu strici această frumoasă armonie!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Săgetător

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor.

Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Capricorn

Eşti blocat de ceva vreme într-o zonă încărcată de stres, griji şi frică, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ai fost victima unui proces de îndoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu să vezi lumina. Ţi-au inoculat zi de zi o anumită stare negativă pe care ai ajuns să o transformi într-un mod de a fi, dar azi începi să descoperi adevărul.

E timpul să lupţi să te eliberezi de această stare nefastă, care ţi-a blocat evoluţia şi ţi-a înăbuşit potenţialul, dar tocmai pentru că a venit şi clipa să te trezeşti la realitate, tu nu trebuie să mai accepţi această manipulare!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Vărsător

Nimereşti într-un mediu cam ostil, în care nu eşti deloc sprijinit în ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la îndeplinire o sarcină în asemenea atmosferă?

Încearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care îţi tot pun beţe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalţi te trag înapoi.

Horoscop zilnic 21 mai 2019 –  Pești

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament!

Eşti convins că oricine are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi va da seama de felul cum te-a tratat şi va repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top