Connect with us
Horoscop 21 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 21 septembrie. Peștii sunt cuprinși de depresie

Horoscop 21 septembrie 2016. Previziuni pentru 21.09.2016!

Pentru Pești nu este o perioadă extrem de bună. Au ceva pe suflet, care îi macină și îi fac să bată pasul pe loc. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 21 septembrie

Lupta pentru ideile tale, pentru ca sunt bune si merita scoase mai mult in evidenta, chiar daca multi nu sunt, momentan, de acord cu tine. Continua sa fii la fel de expresiv si de pasionat atunci cand iti expui punctele de vedere, pentru ca tot vei convinge la un moment dat. Fii sigur ca se vor ivi si critici acerbi, si contradictii dure, pentru ca au si altii parerile lor si nu accepta alte pareri, dar cel mai usor vei convinge ca ai dreptate daca iti si pui ideile in aplicare, nu doar vorbesti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstratia cea mai clara ca ceea ce spui e corect si merita ascultat, deci mai intai e bine sa faci, si abia dupa aceea sa spui!

Taur Horoscop 21 septembrie

Astepti cu mult entuziasm un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare pentru ca ai asteptari imense de la el. Te-ai pregatit sufleteste pentru a face fata cu brio acelui moment, de aceea iti doresti sa vina cat mai repede, pentru ca ii atribui o semnificatie cu totul speciala, ca si cum reputatia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simti ca totul va iesi perfect si gandirea pozitiva de acum te va ajuta enorm sa transformi acel moment intr-o reusita deplina! Ai vrea sa se intample mai repede!

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 21 septembrie

Ai in fata ta o persoana care inspira respect, prestanta, superioritate si incerci cumva sa-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate si seriozitate, si de fapt chiar ii semeni in mare masura. Si el se comporta exemplar, ca si tine, si el lupta pentru adevar, ca si tine, si el se bazeaza numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-si demonstra valoarea, ca si tine, deci ai de ce sa fii mandru, de vreme ce observi in cel din fata toate calitatile tale. E o oglinda vie a propriilor tale insusiri, deci motivele tale de satisfactie ar trebui sa creasca: nu esti cu nimic mai prejos fata de omul demn de toata lauda din fata ta.

Rac Horoscop 21 septembrie

Esti constient de unicitatea ta si parca torni si mai mult gaz pe foc, pentru ca iti place sa sochezi. Unii spun despre tine ca esti un rebel, ca nu te supui niciunei reguli, altii spun ca esti excentric si faci risipa de calitati. Tu fii asa cum esti, nu incerca sa te supui altora, nici sa fii cum iti cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tau: originalitatea. Tu nu ai nevoie sa ti se spuna cum esti, pentru ca iti cunosti foarte bine valoarea si ai incredere in ea. Sunt multe momente cand imaginatia te pune cel mai bine in lumina, deci te folosesti de excentricitatea ta cu succes.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top