Connect with us
Horoscop zilnic 22 mai 2019 - E cazul ca racii să pună PUNCT relațiilor toxice

Horoscop

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – E cazul ca racii să pună PUNCT relațiilor toxice

Horoscop 22 mai 2019. Horoscop zilnic, miercuri, 22 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Feciopară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. De astăzi am întrat în zodia Gemeni, zodie care este tranzitată de Soare și Marte. Asta ne va ajuta să comunicăm mai ușor, să reușim să încheiem conflicte mai vechi și bineînteles, să putem avea acces mai ușor la orice ne propunem. Horoscopul zilei de 22.05.2019, pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Berbec

Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo.

Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Taur

Lasă-te un pic la voia întâmplării, fără să încerci să le controlezi pe toate cu atâta înverşunare, pentru că, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vieţii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta.

A accepta hazardul să intervină în planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru că există şi aspecte pe care nu ai cum să le prevezi, dar pot apărea de nu se ştie unde, pe căi subtile, exact atunci când ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e în beneficiul succesului visat, deci mai lasă-te dus de val, din când în când, şi vezi ce-ţi aduce!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Gemeni

Nu te mai privi cu atâta simţ critic şi autoritar, ca şi cum propriul tău corp ar fi cel mai mare duşman al tău. Aceste energii transmise în mod repetat te vor face să-ţi găseşti numai defecte şi la urmă ar putea şubrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu aşa.

Auto-sugestia, gândirea pozitivă, părerea bună despre propriul eu contează enorm în atingerea stării de confort, or dacă te priveşti mereu cu ostilitate, cum ai vrea ca lucrurile să evolueze spre bine? Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi, găseşte-ţi calităţile şi pune-le mai mult în valoare, pentru că nu eşti deloc aşa de rău precum te vezi tu acum… Nu exagera!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Rac

Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după tine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregăteşte-te să spui stop acum.

De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Leu

Este un moment dificil, când eşti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, încât te prind zorii gândindu-te la problemele nerezolvate. Eşti copleşit de griji şi stres şi ţi-ar trebui o detensionare, altfel rişti o îmbolnăvire.

Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par. Fii preocupat pe problemele apărute, dar nu şi obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai uşor, cu siguranţă lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât crezi acum şi dacă reuşeşti măcar o zi să te detaşezi, vei vedea că te-ai agitat degeaba.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Fecioară

Ai mare grijă la informaţiile pe care le primeşti azi, pentru că unele din ele ascund multe piste false! Sub aparenţe prieteneşti, cineva îţi dă un sfat care te convinge la început, dar după ce îi vei da curs, vei începe să-i descoperi şi laturile mincinoase.

Nu te baza pe o singură sursă de informaţie, pentru că cel care spune multe şi mărunte ori e prost informat, ori e rău intenţionat, şi îţi oferă soluţii care nu duc acolo unde vrei, ci te pot face să rătăceşti pe căi lăturalnice. Cunoaşte-i mai bine adevărata faţă înainte de a te încrede în el!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Balanță

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă.

Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Scorpion

Ca să poţi trece mai departe la etapa următoare a unei acţiuni ţi se cere un compromis care merită făcut. Chiar dacă acum, pe moment, ţi se pare un preţ cam scump de plătit, după ce totul va reintra în normal îţi vei da seama că a meritat totul de vreme ce ai depăşit astfel un impas.

Nu te crampona de piedici, ci concentrează-ţi atenţia asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan, pentru că ele vor conta cel mai mult, nu obstacolele din prezent.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Săgetător

La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci tu în avantajul său, ba chiar va începe să şi comenteze calitatea serviciilor tale.

Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtăşeşti cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-şi arate la final recunoştinţa. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Capricorn

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoştinţe noi, primeşti idei sau soluţii interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat.

Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte oraşe sau alte ţări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanţă. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Vărsător

Eşti implicat într-o acţiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie şi concentrare, dar deşi sursa de efort eşti tu, capul acestei acţiuni trebuie să fie altcineva.

Tu nu eşti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, aşteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit. Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui şef a căruia valoare o recunoşti, dar nu la fel de simplu ţi-ar fi să asculţi de un lider de faţadă.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Pești

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa.

Ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: ca rang, ca funcţie, ca vârstă, ca experienţă.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top