Connect with us
Horoscop 22 noiembrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Vărsătorilor li se pun bețe în roate

Horoscop 22 noiembrie 2016. Previziuni pentru 22.11.2016!

Taurii primesc o sumă de bani, care vine exact la momentul potrivit. Săgetătorii primesc astăzi vești mobilizatoare. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie. Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umarul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie. Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.

Taur 

Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, investitiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Gemeni 

Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Rac 

Cineva intervine in treburile tale si strica tot, in loc sa duci mai departe ceva ce parea sa mearga bine, acum trebuie sa stai pe loc si sa repari greselile acestui inamic care si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperi, cu aceasta ocazie, cine e rivalul din umbra care umbla cu barfe si cu bete in roate, pentru ca iti dai seama mai clar ca exista cineva in spatele problemelor cu care te confrunti de la o vreme. Data viitoare vei sti sa te protejezi de astfel de oameni!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top