Connect with us
Horoscop zilnic 23 mai 2019 - Ziua celor 4 semne! Cine le descifrează primește susținerea astrelor 4 luni

Horoscop

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Ziua celor 4 semne! Cine le descifrează primește susținerea astrelor 4 luni

Horoscopul zilei de 23 mai 2019 pentru toate zodiile este mai jos. Pe 23 mai este ziua celor 4 semne, trimise de astre în horoscopl fiecărui nativ, cei care vor reuși să deslușească misterul ascuns în spatele previziunilor zodiacului zilnic, vor avea susținerea astrelor timp de 4 luni.

Horoscop 23 mai 2019 – Ziua celor 4 semne astrale

Previziunile zilei de joi vin cu un mesaj special din partea astrelor. Acestea transmit mesaje pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului. În spatele previziunii zilnice se află un „cod” pe care daca-l descifrați aveți noroc 4 luni.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Berbec

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi.

E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Taur

Dedică-ţi această zi intimităţii şi senzualităţii, pentru că cel drag are mai multă nevoie de compania ta. Orele petrecute în doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru că vă daţi amândoi seama cât de rar vă oferiţi unul altuia asemenea atmosferă intimă.

Poate fi o zi sau o noapte cu o încărcătură cu totul specială în cuplu, de parcă ar fi prima voastră întâlnire romantică sau prima declaraţie de dragoste între patru ochi care poate deveni startul către o idilă ca-n filme. Fii darnic în gesturi de tandreţe şi semne de pasiune, pentru că amândoi visaţi la fericire. O puteţi atinge chiar azi!

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Gemeni

În familie au loc acum evenimentele cele mai plăcute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeţi acum mai mult curaj să porneşti într-o direcţie complet nouă către care şi ei te îndeamnă, deci nu poţi să-i dezamăgeşti bătând în retragere.

De dragul lor, devii dintr-o dată mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să înaintezi spre ceea ce-şi doresc ei mai mult. Nimic nu ţi se pare mai motivant decât fericirea celor dragi!

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Rac

Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării.

Ai putea avea parte de reuşite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Leu

O nouă şansă financiară ar putea apărea acum, fie că e vorba de un venit suplimentar, fie că e vorba de o cheltuială. La bază se află o activitate creatoare, poate cu tentă artistică, din această acţiune ieşind nu numai satisfacţii materiale, ci şi emoţionale.

Îţi place ceea ce faci şi, pe lângă plăcere, mai ies şi nişte bani în plus. Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumită sumă poate fi investită într-un obiect pentru confortul familiei sau al căminului, de forma unui obiect de decor care să placă tuturor.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Fecioară

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata.

Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Balanță

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar până vei ajunge la ele mai e cale lungă. Trebuie să-ţi pui mai mult în valoare calităţile legate de răbdare şi prudenţă în evoluţia lentă, pas cu pas, pentru că eşti conştient că nu se ajunge repede la scopul tău cel mai important.

Ar fi bine să-ţi uneşti forţele cu persoane cu interese similare, ca să vă susţineţi unii pe alţii în lungul drum până la împlinirea acestui ţel. Simpla ta prezenţă devine un exemplu viu că se poate, pentru cei cărora le lipseşte încrederea.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Scorpion

Piedicile apar la tot pasul, fie datorită unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibiţii, complexe sau temeri. Se întâmplă ceva în jur, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt, reprimându-ţi pornirile sau calculând fiecare pas.

Puţină prudenţă nu strică, dar nu transforma prudenţa în pasivitate sau eschivare. Poate te simţi izolat, singur, neîncrezător în forţele proprii, un pic mai pesimist decât de obicei, de parcă ai avea o viaţă austeră, care nu-ţi oferă prea multe motive de bucurie sau de speranţă. Lipseşte ceva, dar nu ştii exact ce.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Săgetător

Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară asupra problemei care te preocupă. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect.

Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Capricorn

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop.

Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi fi o mare familie.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Vărsător

Dacă eşti susţinut de cei dragi, ai mai mult curaj să te implici într-o acţiune ce necesită un mare consum de energie. Singur, neştiind dacă ceilalţi ţin cu tine, nu ai avea aceeaşi îndrăzneală de a porni la drum, dar aşa, privind în jurul tău că ceilalţi te încurajează sincer, parcă prinzi tot mai multă forţă să duci mai departe ce ai început.

Eşti abia la primii paşi, dar încrederea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cât mai repede la etapele următoare.

Horoscop zilnic 23 mai 2019 – Pești

Visele tale financiare sună din ce în ce mai bine, pentru că ai la orizont o perspectivă promiţătoare de la care ai mari speranţe. Poate ţi s-a făcut o promisiune nemaipomenită de câştig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat până acum par să evolueze constant spre un nivel şi mai bun, ca atare eşti din ce în ce mai sigur pe bugetul propriu.

Ai chiar curajul de a face planuri de achiziţii sau investiţii cu banii pe care-i ai la dispoziţie, mai ales că familia te cam bate la cap că ar fi nevoie de unele cumpărături mai deosebite. Ai convingerea că ceea ce eşti gata să cheltui acum, va veni imediat înapoi în vistieria familiei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top