Connect with us
Horoscop zilnic 25 septembrie 2016. Război în sufletul Fecioarelor

Horoscop

Horoscop zilnic 25 septembrie 2016. Război în sufletul Fecioarelor

Horoscop 25 septembrie 2016. Previziuni pentru 25.09.2016!

Fecioarele simt că în sufletul lor există mai multe bătălii. Au parte de surprize tot mai neplăcute.

Berbec – Horoscop 25 septembrie

Primesti mai multe invitatii de a petrece ziua in imprejurari amuzante, incat nu stii pe care s-o alegi. Capacitatea ta de a te imparti intre mai multe directii e proverbiala, ca atare vei sti sa onorezi si o invitatie si alta pe parcursul aceleiasi zile, astfel incat sa fii si tu multumit, dar si cei de la care ai primit aceste oferte. Vei reusi sa faci atat de multe lucruri intr-o singura zi, ceea ce o va transforma intr-o zi de succes din care nu vor lipsi veselia, prietenia, distractia, comunicarea, acele valori pe care le apreciezi tu cel mai mult.

Taur Horoscop 25 septembrie

La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in viata. Iesi afara, in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi. Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 25 septembrie

Ai o zi mai libera la dispozitie pentru a te gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopti in perioada urmatoare. Discutiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primesti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ti-ai facut-o despre directia spre care te indrepti. Mai mult decat atat, sfaturile lor devin si un stimulent pentru tine, deoarece te impulsioneaza sa treci la etapele urmatoare cu mai mult curaj si elan, convins ca ceea ce doresti sa construiesti este realizabil.

Rac Horoscop 25 septembrie

Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini marunte, normale pentru un final de saptamana. Ai starea necesara pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altadata, prins in iuresul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi stergi dintr-un foc o lista intreaga de maruntisuri. Te vei simti dintr-o data eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totusi devenise o obsesie pentru tine. Ocupa-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru ca deja s-au adunat prea multe si daca nu le rezolvi odata si-odata, intr-o zi iti vor cere mai multa atentie si cine stie daca vei avea timp.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top