Connect with us
Horoscop 26 noiembrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Leul trebuie să fie mai răbdător

Horoscop 26 noiembrie 2016. Previziuni pentru 26.11.2016!

Oboseala și-a pus amprenta asupra Scorpionului și simte nevoia de o pauză.Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plang intruna, pentru ca esti ca un burete care absoarbe emotiile lor negative!

Taur 

Tristetea s-a infiltrat in sufletul tau din cauza unor animozitati aparute in cuplu. Persoana iubita nu e pe aceeasi lungime de unda, ci priveste la relatia voastra cu oarecare raceala, neincredere, pesimism. Treceti, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastra, tocmai de aceea trebuie sa dai dovada de imensa toleranta. Lasa deoparte reprosurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorba care nu-ti place, si incearca sa-i accepti toanele trecatoare. Si tu le ai pe ale tale, deci trebuie sa gestionezi situatia cu tact si enorma intelegere! Va trece, dar momentan doare.

Gemeni 

Te-ai opus mai demult unei schimbari de directie si credeai ca, daca a trecut momentul, nu vei mai fi pus in aceeasi situatie, dar te-ai inselat. Dupa o vreme, revii in acelasi punct in care esti nevoit sa iei o decizie: vrei sau nu sa pornesti pe aceasta cale? Pentru ca ti-e putin frica de sensuri complet noi si necunoscute, esti tentat sa spui nu si de data aceasta, dar e totusi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai tarziu. Mai bine o accepti acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru ca oricum vei ajunge aici odata. De unele schimbari nu poti fugi!

Rac 

In compania potrivita, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare cauta tovarasii compatibili scopurilor tale. Nu te alatura celor nepriceputi, celor care se lauda de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare e nevoie de colaboratori de incredere care ti-au aratat si cu alte ocazii ca te poti baza pe ei. Un sfat bine documentat, un umar de sprijin la greu si o idee concreta vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor incerca sa profite de munca ta, fara sa participe concret. Doar gura e de ei!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top