Connect with us
Horoscop 27 noiembrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 27 noiembrie. Ziua împăcărilor pentru Gemeni

Horoscop 27 noiembrie 2016. Previziuni pentru 27.11.2016!

Pentru Gemeni este ziua împăcărilor. Te simți echilibrat și poți lua decizii importante, însă nu te grăbi.Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Ceea ce ti se intampla acum nu-si gaseste explicatia in experienta ta de viata si te tot intrebi de ce? Nu cauta raspunsul in tot ce ai trait de cand te-ai nascut si pana acum, pentru ca nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente traite in vieti anterioare. Treci printr-un punct de referinta in echilibrarea ta karmica, pentru ca a venit vremea sa te achiti de o sarcina sau sa repari o eroare comisa candva, nu in aceasta viata. Nu-ti asuma vini mai mari decat meriti, ci bucura-te ca ai aceasta ocazie de a mai sterge o datorie mostenita din alte vremuri. Te vei simti mai liber, si chiar daca nu esti foarte constient de unde ti se trage, sufletul tau se va elibera de o povara inexplicabila.

Taur 

La nervii celor din jur, cel mai bine e sa raspunzi cu amabilitate, cu tacere, cu detasare, cu impaciuire… Daca poti, ignora-le manifestarea atat de violenta, pentru ca vor regreta si ei mai tarziu ca nu au tinut energiile sub control. Tu esti un exemplu de echilibru psihic, reusind sa ramai calm chiar si in cel mai tensionat moment al confruntarii. Ceilalti tipa, urla, injura, dau afara tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru ca daca te vad pe tine atat de relaxat intr-o perfecta stare de armonie, ii vei dezarma foarte repede. Nu-si vor permite sa ridice tonul cand tu le vorbesti cu cel mai calm si amabil ton!

Gemeni 

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Rac 

Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva. E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top