Connect with us
Horoscop zilnic 28 mai 2019. Horoscopul zilei de marți 28 mai - 3 ceasuri BUNE pentru 4 zodii

Horoscop

Horoscop zilnic 28 mai 2019. Horoscopul zilei de marți 28 mai – 3 ceasuri BUNE pentru 4 zodii

Horoscop zilnic 28 mai 2019. Marțea celor 3 ceasuri rele se anunță opusă, trei ceasuri bune pentru 4 zodii. Taurii trebuie să își asculte inima, Racii sunt prea agitați. Acvaria a realizat horoscopul zilei de 28 mai 2019 pentru toate zodiile, pe care, evident, îl puteți citi mai jos. HUFF.ro vă oferă de 4 ani cel mai de încredere horoscop zilnic.

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Berbec

Ştii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ţi pune toată ouăle într-un singur coş, deci nu investi toată energia într-un singur scop, când există mii de variante posibile în jurul tău care merită valorificate. Priveşte pe cât de multe căi ai putea evolua, deci nu te crampona de una singură.

Ai putea fi decepţionat când vei vedea că acel unic scop nu este posibil, în timp ce alte câteva zeci au trecut pe lângă tine fără să le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la opţiuni, la schimbări rapide de macaz pe parcurs, savurând acel belşug de idei şi de soluţii care ţi se revarsă în cale!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Taur

Cel mai bun scut protector e inima, pentru că de acolo îţi parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simţi imediat dacă cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine, dacă încearcă să se folosească de bunătatea ta în scopuri egoiste, dacă ţi se bagă pe sub piele cu linguşeli şi minciuni doar pentru a obţine ceva de la tine.

De fapt, el vede cât de deschis eşti şi cât de dornic să oferi prietenie încât ar putea încerca să profite de bunăvoinţa ta, dar nu te laşi tu păcălit aşa de uşor! Există acolo un feeling aparte, numai al tău, care îţi va transmite la timp să te fereşti, va suna rapid clopoţelul, ca să închizi poarta bunătăţii în faţa unor astfel de intenţii, şi astfel să rămâi în deplină siguranţă. Dacă inima îţi spune: nu, ascult-o!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Gemeni

Deşi ai fi tentat să spui că nimic nu se mai mişcă şi eşti prins într-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ţi se lasă în cale ta. Învață să înţelegi semnele, coincidenţele, aşa zisele întâmplări, dar care, de fapt, nu sunt deloc întâmplătoare, deci de ce nu le vezi şi pe cele care îţi arată ieşirea din acest impas?

Fă puţină linişte în mintea ta, pentru că acolo e o voce secretă care îţi atrage atenţia asupra unei direcţii, îţi insuflă o anumită atitudine, îţi inspiră o idee salvatoare, dar nu le poţi descoperi cât timp eşti nervos, agitat, stresat, prins în iureşul unor evenimente negative. Detaşează-te şi observă semnele: sunt suficiente!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Rac

Eşti un pic cam agitat şi ai tendinţa de a-i irita şi pe alţii cu modul tău ceva mai agresiv de comunicare. Poartă-te cu mănuşi cu cineva din preajma ta care e ca un butoi cu pulbere şi abia aşteaptă cea mai mică scânteie de scandal ca să sară în aer.

Tu poţi deveni azi scânteia care ăl face să explodeze, dar şi stimulentul de care avea nevoie pentru a ieşi dintr-o pasă proastă. În loc să-l enervezi şi să-l faci să sară la ceartă, l-ai putea stimula să-şi canalizeze energia în exces spre o activitate cu adevărat benefică şi lui şi ţie deopotrivă.

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Leu

Sentimentele îţi sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către persoana iubită, ceea ce îţi dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai eşti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj să recunoşti deschis, public, în faţa tuturor, ceea ce simţi.

Planurile comune prind contur şi găseşti sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poţi fi convins că ai pe cine trebuie alături, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă în continuare pentru dragoste!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Fecioară

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din toate! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit.

Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină cerând de la tine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Balanță

Inima ta e uşoară, sufletul împăcat, pentru că învălui tot ce este legat de sufletul tău într-o aură luminoasă, plină de iubire! Cu cât tratezi lucrurile din jurul tău, chiar şi pe cele mai neplăcute, cu mai multă toleranţă şi înţelegere, cu atât viaţa ta e mai liniştită şi mai ordonată, ca atare nu te stresa singur pentru cine ştie ce fleacuri.

Nimic nu e atât de grav în viaţa ta încât să cauţi nod în papură la orice! Bucură-te de lucrurile simple şi frumoase ale vieţii, pentru că de acolo îţi poţi extrage tu liniştea!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Scorpion

Ai învăţat multe de la viaţă şi azi ai ocazia de a arăta concret efectele unei anumite lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţă de a deveni mai bun.

Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelentă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problemă are o soluţie!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Săgetător

O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul său la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere.

Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Capricorn

Ce să alegi: noul sau vechiul, schimbarea sau stabilitatea? Pentru că eşti într-o pasă uşor comodă, vei accepta să rămâi pe un nivel cu care eşti deja obişnuit, de parcă ţi-ar fi teamă să porneşti spre ceva nou care te-ar solicita prea mult din punct de vedere fizic şi mental.

Eşti la mijloc între două direcţii diametral opuse: una te stimulează să faci o schimbare, să te implici cui ambiţie spre ceva nou, în timp ce cealaltă te îmbie să preferi lucrurile deja cunoscute, aşezate pe un teren confortabil.

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Vărsător

Nu te poate opri nimeni şi nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îţi pui şi mai bine în valoare calităţile. La energia de care dai dovadă, la ambiţia care te însoţeşte şi la dorinţa ta de a te remarca – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepţionale.

Cu cât atitudinea ta e mai tonică şi mai pozitivă în faţa oricărui moment cu care te confrunţi, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ţi l-ai propus, e bine să îţi menţii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lăsa învins de vreo piedică. Şi acestea au rolul lor!

Horoscop zilnic 28 mai 2019 –  Pești

Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai mari aşteptări. Simţi că va aduce linişte în inima ta, că te va umple de iubite şi de fericire, poate pentru că are, într-adevăr, şi unele conotaţii sentimentale.

Poate urmează prima întâlnire cu cel care te-a cucerit. Poate începe o etapă nouă în relaţia deja începută. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung în viaţa ta şi în care îţi pui mari speranţe. Oricare ar fi momentul în faţa căruia te afli acum, îl priveşti cu iubire, cu optimism şi cu o atitudine pozitivă că totul va fi bine!

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top