Connect with us

Horoscop

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Pentru Raci este ziua când pot pierde mulți bani

Horoscop 28 noiembrie 2016. Previziuni pentru 28.11.2016!

Pentru Raci, mare atentie la afacerile pe care le inchei astazi. Exista marele risc al unei gafe de proportii care iti poate lasa portofelul gol!

Berbec 

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

Taur 

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Gemeni 

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Rac 

Mare atentie la afacerile pe care le inchei astazi, deoarece exista marele risc al unei gafe de proportii care iti poate lasa portofelul gol! Cineva se baga in treburile tale cu intentii clar negative, stiind sa profite de bunavointa ta, de increderea ta sau poate chiar de naivitatea ta intr-o afacere pe care nu o controlezi perfect. Va simti imediat punctul tau slab si te poate manipula in interesul propriu, lasandu-te pe tine fara bani sau fara perspectivele la care ai sperat. Mare grija pe ce dai banii, pentru ca s-ar putea sa fie o afacere proasta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top