Connect with us
Horoscop 29 noiembrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop

Horoscop zilnic 29 noiembrie. Gemenii vor primi o veste-bombă

Horoscop 29 noiembrie 2016. Previziuni pentru 29.11.2016!

Gemenii vor primi o veste-bombă, în urma căreia vor reveni cu picioarele pe pământ.Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 29 noiembrie – Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec 

Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda. Cauta mai intai care proiect se apropie de final si du-l la capat cu maxima seriozitate, pentru ca daca accepti si una, si alta, risti ori sa le rasolesti pe toate, ori sa lasi o impresie proasta la adresa ta, cum ca ai fi superficial si neglijent. Si propunerea proaspat facuta merita atentie, dar elibereaza-te de ceea ce e acum pe ultima suta de metri.

Taur 

Fii convins ca detii la purtator absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capat proiectul pe care il dezvolti cu multa pasiune. Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate. Continua pe acelasi drum, in acelasi ritm, pentru ca succesul visat chiar nu e departe. Atata doar ca, pe parcurs, mai ai nevoie de cate un impuls, de cate un stimulent care sa te impinga mai departe, pentru ca mai apar momente cand ramai fara resurse, dar numai tu stii cum reusesti sa le incarci la loc, precum benzina in rezervor.

Gemeni 

Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 29 noiembrie – Racii trebuie să privească cu speranță

Rac 

Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, ce a depins de tine ai facut cu succes, dar roadele abia de acum inainte se vor arata. Priveste-ti viitoarea recolta cu incredere si speranta, investeste doar ganduri bune si energii pozitive in ceea ce se ridica acum lent sub ochii tai, dar nu mai incerca sa controlezi lucrurile. Recolta se ridica singura, tu doar trebuie s-o uzi si s-o plivesti!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top