Connect with us
Horoscop zilnic 4 octombrie 2019 - Dezastru total pe partea de comunicare

Horoscop

Horoscop zilnic 4 octombrie 2019 – Dezastru total pe partea de comunicare

Horoscop zilnic 4 octombrie realizat de Nicoleta Svârlefus pentru site-ul Astrocafe.ro, pentru ziua de vineri. Astrologul Astrocafe spune că ultima zi lucrătoare din această săptămână aduce:

Discutii aprinse și posibile certuri dintr-o dată. Tenisiunea atmosferică se resimte în toate casele zodiilor și aduce dezastru pe partea de comunicare.

Horoscop zilnic Berbec – 4 octombrie

Componenta mentală este foarte solicitată. O mulțime de gânduri și idei îți trec prin minte, într-o avalanșă greu de oprit. Alăctuiește o listă de priorități și concentrează-te numai pe ea. Posibile discuții aprinse pe teme legate de străinătate, probabil pentru studii, pentru a lucra departe de locurile natale sau pur și simplu iei legătura un cineva drag.

Horoscop zilnic Taur – 4 octombrie

Aspectele financiare comune cu alții te pun serios pe gânduri. Sunt șanse să descoperi nereguli în documentele financiare personale sau în actele de la locul de muncă. În mod special pot apărea neplăceri legate de bani și bunuri la serviciu. Pentru că schimbările profesionale sunt în toi, acesta atrag după sine restricții financiare majore.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 octombrie

Răscoliri în plan partenerial. Nemulțumrile din acest segment ies la iveală foarte ușor astăzi și ar fi bine să le iei în serios. Orice acțiune sau relație tărăgănată va duce inevitabil la eșec. Urmărește atent ce se discută sau se petrece atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Se spun și se fac lucruri importante.

Horoscop zilnic Rac – 4 octombrie

Multă zarvă la serviciu, astfel că este posibil să te confrunți cu sarcini de lucru noi. La prima vedere pare dificil de rezolvat totul în timp util. Însă ai încredere că te vei descura excelent cu toate. Ba vei primi și aplauze pentru eforturile depuse. Faptul că vin spre tine diverse de rezolvat reprezintă o apreciere a calităților tale profesionale.

Horoscop zilnic Leu – 4 octombrie

Zi tensionată în plan amoros. Din cauza faptului că ești foarte implicat în treburi comune cu persoanele din anturajul apropiat, copiii dar și persoana iubită îți pot reproșa multe și mărunte. Se recomandă calm, prudență, toleranță și răbdare. Sunt momente în care turnurile de situație vizavi de cei dragi au implicații pe termen lung

Horoscop zilnic Fecioara – 4 octombrie

Se conturează cheltuieli domestice. Poate fi vorba despre reparații necesare spațiului locativ, despre achiziționarea unor obiecte de uz casnic sau despre vizionarea unor case și trenuri de vânzare. Dialoguri cu rudele și cu membrii familiei. Pot apărea tensiuni din te miri ce, însă ia-le în calcul și depune eforturi să înveselești atmosfera din jur.

Horoscop zilnic Balanta – 4 octombrie

Controverse în relațiile cu anturajul apropiat. Cei mai în vârstă decât tine îți vor solicita ajutorul, iar cei mai tineri vor dori să se amuze alături de tine, prin activități recreative. Dialogurile purtate astăzi îți vor îmbogăți bagajul de cunoștințe, îți vor oferi soluții constructive la situațiile în care te afli și nu în ultimul rând, te vor distra.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 octombrie

Neplăceri financiare. Se conturează schimbări majore în segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Totuși îți vin bani de la locul de muncă, favoruri sau produse de care te poți folosi din plin. Ai încredere că te vei descurca foarte bine și cu datoriile și cu cele necesare traiului cotidian. Cultivă gândirea pozitivă!

Horoscop zilnic Sagetator – 4 octombrie

Ești foarte serios astăzi și cu greu îți intră cineva în voie. Ceilalți nu pot ține pasul cu tine și se pot îndepărta pe neobservate, deoarece ești prea exigent și taciturn. Controlează-ți stările de spirit, mimica feței, reacțiile! Sunt momente pasagere, dar sunt șanse să procedezi incorect mai ales față de cei dragi și față de cei care te susțin.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 octombrie

Rezervă momente pentru liniște, detașare de cotidian și pentru o plimbare în aer liber. Sănătatea este vulenerabilă, astfel că se pot activa probleme vechi sau se pot instala, discret, altele noi. Iureșul din segmentul socio-profesional te obosește foarte mult. Acum a sosit momentul să te gândești pe îndelete la tine și să te odihnești.

Horoscop zilnic Varsator – 4 octombrie

Importantă zi pentru relațiile cu prietenii, dar și pentru relațiile cu persoanele in segmentul muncii. Unii te vor provoca subtil, însă vei observa rapid despre ce este vorab. Ferește-te de oamnii care profită mult de pe urma ta! Discuții contradictorii pe teme spirituale, pe tema călătoriilor în străinătate la muncă sau la studiu.

Horoscop zilnic Pesti – 4 octombrie

Ești în vizorul șefilor de la serviciu, dar și alți oficiali din diverse instituții te pot căuta din motive mai vechi sau mai noi. Substratul evenimentelor și discuțiilor de astăzi face referire la bani, bunuri sau cheltuieli comune cu alții. Poate fi vorba despre neachitarea unor datorii, dar și despre amenzi sau daune provocate de cei apropiați ție.

Horoscop zilnic oferit de Astrocafe.ro.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top