Horoscop zilnic 5 decembrie 2016. Berbecii, înconjurați de oamenii nepotriviți

04.12.2016
Horoscop zilnic 5 decembrie 2016. Berbecii, înconjurați de oamenii nepotriviți

Horoscop 5 decembrie 2016. Previziuni pentru 5.12.2016!

Berbecii dau nas în nas numai cu oameni nepotriviți. Descoperă adevăratele caractere ale celor care îi înconjoară. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 5 decembrie – Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec 

Chiar daca ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu incerca sa te erijezi intr-un fel de judecator sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur.

Unii oameni nu pot fi schimbati, nici tu nu te poti schimba. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Singurul lucru pe care poti sa-l faci cand intri in contact cu caractere urate, e sa le ocolesti. Nu le permite sa te afecteze cumva, dar evita sa-i critici sau sa-i judeci. Nu ai de unde sa stii ce anume ii face pe ei sa se comporte asa. Ca atare, tolereaza-i, dar nu pica in plasa lor: de a te face si pe tine sa te porti la fel ca ei!

Taur 

Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca. Vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta.

Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, mai bine mai aduni detalii inainte de a-ti exprima ultimul cuvant, pentru ca lucrurile se pot schimba si de la o ora la alta, si te vor deruta si mai si. Chibzuieste pe indelete si abia dupa aceea spune ce ai ales.

Gemeni 

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima. Uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata.

Nu abandona ce ai pornit daca deocamdata nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, cand inca mai cauti o cale. Important e ca pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care iti ofera tie garantia ca la final te asteapta ceea ce visezi.

Rac 

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai umila, mai modesta, care va convinge mult mai usor cat de bun esti.

Stii ca cei care se lauda cel mai tare risca sa dezamageasca cel mai mult. Stai in banca ta si du-ti scopul la indeplinire, pentru ca rezultatul final va vorbi de la sine, fara sa mai fie nevoie de alte elogii. Unii te vad ca fiind arogant, altii ca ai fi prea laudaros. La urma urmei iti cunosti valoarea si nu trebuie s-o scoti prea mult in evidenta. Lasa reusitele tale sa vorbeasca despre tine! Doar nici tie nu-ti plac laudarosii…

Citeste continuarea in pagina urmatoare