Connect with us
Horoscop zilnic 5 octombrie 2016. Tensiuni mari în jurul Capricornului

Horoscop

Horoscop zilnic 5 octombrie 2016. Tensiuni mari în jurul Capricornului

Horoscop 5 octombrie 2016. Previziuni pentru 05.10.2016!

Capricornii au parte de tensiuni, pe care chiar ei înșiși le provoacă. Atitudinea nu este una corectă, pentru că riști să stârnești dispute la locul de muncă.

Berbec – Horoscop 5 octombrie

De unde nici nu te astepti, azi ai putea primi vesti excelente cu privire la bani. E ca si cum descoperi o noua sursa de venit sau reusesti, numai tu stii cum, sa faci banii de care dispui sa sporeasca! Bravo tie, ai idei bune si profitabile de a castiga mai mult, dar ti se cere mai multa energie depusa in proiectele tale. Cu cat muncesti mai mult, cu cat iti extinzi mai mult orizonturile si te implici in mai multe directii generatoare de venit, cu atat ajungi mai rapid la prosperitate, ca atare, daca vrei bani mai multi, nu te limita la ceea ce faceai si inainte. Cauta si alte idei creatoare care sa te puna la treaba pentru un profit binevenit.

Taur Horoscop 5 octombrie

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 5 octombrie

Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Rac Horoscop 5 octombrie

Simti ca in jurul tau sunt oameni nesinceri, cu doua fete, si vrei sa stai departe de ei, ca nu cumva sa-ti creeze neplaceri. Intuitia iti atrage atentia asupra adevaratelor ganduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reusi sa te izolezi mai bine in acele medii unde planeaza relele intentii, ipocrizia, prietenia falsa. Mai bine singur decat intr-o companie mincinoasa! Dar nu exagera totusi: avand impresia ca peste tot sunt numai inamici, ai putea tine la distanta si oameni care ar merita increderea ta, dar, din prudenta, le interzici si lor accesul catre tine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top