Connect with us
Horoscop zilnic: 6 mai 2019. Luni este furtună astrală. Grijă mare la decizii, evitați să le luați

Horoscop

Horoscop zilnic: 6 mai 2019. Luni este furtună astrală. Grijă mare la decizii, evitați să le luați

Horoscopul zilei de 6 mai 2019. Prima zi din săptămână, luni, nu vine cu vești prea bune. O furtună astrală vă poate da astăzi bătăi de cap. Horoscopul pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești, mai jos. NU RATA: Minerva, despre incendiul de la Notre Dame: Am știut că va fi ceva uriaș care va afecta omenirea

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Berbec

Eşti atât de calm şi de lucid, încât descoperi uşor hibele, acolo unde se ascund, şi pentru că nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabileşti o binecuvântată armonie peste o mulţime de planuri care aveau pe undeva câteva un mic punct slab. Închei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfacţie şi linişte interioară, cum că toate s-au aranjat corect în viaţa ta.

Ai starea potrivită pentru a analiza la rece situaţia în care te afli şi, pentru că nu apare nimic care să te perturbe, să te irite sau să-ţi dea calmul peste cap, găseşti mai uşor soluţii dintre cele mai bune. Ai numai motive să te bucuri de această stare de echilibru!

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu 6-12 mai 2019. Se anunță o săptămână tumultoasă

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Taur

Eşti conştient că e cale lungă până la rezultatele visate, dar ceea ce ai început e precum construcţia unei case: acum ai turnat temelia şi apoi începi să zideşti totul cărămidă după cărămidă până ajungi la scopul cel mare. Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat care acum iată, se deschide în faţa ta ca o nouă provocare interesantă.

Tocmai pentru că ştiai că va avea loc, te-ai pregătit suficient de bine şi teoretic, şi sufleteşte, ca să-i faci faţă cu brio. te implici trup şi suflet în acest episod palpitant şi îşi place ceea ce se prefigurează la orizont. Va dura, dar va ieşi bine!

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Gemeni

De unde nici nu te aştepţi, se iveşte azi o soluţie salvatoare care readuce totul la normal într-o problemă de la care nu mai sperai nimic bun.

Iată o dovadă nouă că niciodată nu trebuie să îţi iei gândul de la anumite planuri, doar pentru că o perioadă lungă nu se mai întâmplă nimic, pentru că surprizele pot apărea chiar şi din cele mai ciudate direcţii. Acum poţi pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi să te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Rac

Totul trece azi prin prisma sufletului tău, care va reuşi să extragă cea mai bună concluzie. Înăbuşă tot ce-ţi transmite mintea: nu înseamnă că ea greşeşte, dar ea ar putea fi ceva mai strictă, mai rece, mai rigidă, or situaţia în care te afli acum are o încărcătură emoţională majoră, pe care creierul nu o va valorifica aşa cum se cuvine.

Ascultă cu inima, vorbeşte cu inima, acţionează cu inima şi roadele vor fi minunate! Ţine deci închisă raţiunea, pentru că azi eşti pus în faţa unei situaţii în care nu e nevoie nici de logică, nici de raţionamente, nici de luciditate, ci de cât mai multă emoţie.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Leu

Ceea ce faci azi este de succes şi ajunge la urechile tuturor, pentru că eşti demn de toată lauda. Investeşti multă energie în activitatea începută şi totul evoluează foarte repede spre un nivel superior de care eşti foarte mândru.

Poate fi o zi norocoasă în acţiuni în care trebuie să te remarci, să vorbeşti despre tine şi valoarea ta, să apari în faţa unui public numeros, pentru că multă lume este cu ochii pe tine şi trebuie să te prezinţi ireproşabil.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Fecioară

Nu considera că ştii exact cum să-ţi exprimi sentimentele. Încă mai experimentezi diverse tipuri de emoţii: şi iubirea necondiţionată, şi iubirea pură, şi iubirea interesată, toate fac parte din experienţa ta de viaţă, deci nu trebuie să spui că, dacă ai pe cineva alături de tine, deja eşti un expert în amor.

Persoana iubită îţi oferă întotdeauna noi şi noi provocări din care mai adaugi o cărămidă la ceea ce devii zi de zi. Şi azi mai primeşti o lecţie excelentă despre cum să primeşti iubirea de la celălalt, deci nu te sfii să întrebi mai multe dacă nu înţelegi bine cursul la care eşti elev.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Balanță

Eşti pus în faţa unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce îţi transmite creierul, care, da, are o viziune clară asupra lucrurilor, dar trebuie să priveşti totul şi cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influenţele negative din jur.

Imaginează-te că eşti un copil pus în faţa unei nedreptăţi şi care nu se apucă de plâns, ci, cu un dram de naivitate şi inocenţă, găseşte cel mai bun remediu la situaţia de faţă. Soluţia nu e atât de profundă sau de ascunsă, ci e chiar la suprafaţă şi atât de simplă, încât numai un suflet de copil o poate vedea.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Scorpion

De tine depinde să te rupi de ceea ce nu poţi ierta sau uita! Amintirile neplăcute pe care le tot cari după tine nu te ajută să evoluezi, ca atare, pentru a te descătuşa de balastul emoţional de care nu te poţi rupe, e nevoie mai întâi să ierţi. Să te ierţi pe tine de unele erori comise cândva care ţi-au pătat imaginea şi reputaţia.

Să ierţi pe alţii pentru felul cum te-au judecat sau greşelile pe care le-au făcut faţă de tine. Arată-te dispus să treci cu vederea aspecte care te dor încă, pentru că nu poţi trece mai departe dacă nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o căpuşă care îţi suge toată energia.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Săgetător

Azi vei înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când ai vrea tu, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apară! Toate la timpul lor, vei auzi în jurul tău iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, vei accepta şi tu asta şi te vei relaxa un pic, aşteptând momentul potrivit pentru toate.

Dacă insişti să ajungi la un anumit ţel acum, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute care vor prelungi lucrurile în aşa fel încât să ducă tot acolo la ziua şi locul în care le era dat să se manifeste. Oricât ai vrea să programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el înaintează.

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Capricorn

Nu te mai agita atât, fă o mică pauză să mai respiri şi tu, pentru că eşti prins într-un carusel care te ameţeşte, pur şi simplu. O zi de detaşare, de linişte, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente în care eşti prins te-ar putea ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, iar soluţiile la problemele care te preocupă se vor ivi mult mai repede.

Opreşte-te puţin din iureşul în care îţi desfăşori activitatea, pentru că această grabă continuă, tot acest stres în care eşti captiv te fac să nu vezi lucrurile frumoase care te înconjoară. Apasă butonul stop pentru o zi!

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Vărsător

Joci un rol important într-un proiect de care depind şi alţii. Îţi dai seama ce responsabilitate imensă porţi pe umeri şi faci tot ce poţi ca să nu-i dezamăgeşti. Eşti în poziţia de creator, de strateg, de învăţător pentru alţii, pentru că lumea presupune că tu deţii deja toate informaţiile de a ajunge la succes şi te urmează întocmai.

Da, poate eşti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie să recunoşti că, deşi eşti în fruntea plutonului, şi tu mai înveţi încă din mers. Recunoşti că nu le ştii sau nu le poţi tu chiar pe toate, ci chiar şi aşa mai ai încă surprize de transformat în experienţă!

Horoscop zilnic: 6 mai 2019 – Pești

Eşti la capătul unui proces îndelungat de perfecţionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort îndelungat, şi eşti mândru de tine. Dacă tot eşti atât de mulţumit de tine, fă un pas în faţă şi arată ce ştii, la ce eşti cel mai bun, care îţi este valoarea, pentru a descoperi şi alţii cine eşti şi ce poţi.

Meriţi felicitări şi laude, ca atare lasă modestia deoparte şi acceptă faptul că eşti cel mai bun. Nu te culca însă pe laurii victoriei, ci continuă-ţi drumul spre desăvârşire, pentru că poţi şi mai bine de atât. E momentul tău de glorie când te poţi afirma uşor prin ceea ce reprezinţi. Ţinteşte şi mai sus!

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top