Connect with us
Horoscop zilnic 6 octombrie 2016. Probleme în familie pentru Fecioare

Horoscop

Horoscop zilnic 6 octombrie 2016. Probleme în familie pentru Fecioare

Horoscop 6 octombrie 2016. Previziuni pentru 06.10.2016!

Fecioarele se vor confrunta cu tensiuni în familie din cauza unui musafir nepoftit. Cel mai bine ar fi să discutați cu calm și să nu vă grăbiți să trageți concluzii.

Berbec – Horoscop 6 octombrie

Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

Taur Horoscop 6 octombrie

Sfatul tau face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia ca nimic nu-i mai merge, ca bate pasul pe loc, dar tu esti un exemplu demn de urmat care arata ca orice impas de acest fel e doar o provocare menita sa scoata la iveala resursele fiecaruia. Cu rabdare, totul e posibil. Si tu ai trecut prin asta si s-a rezolvat totul cu bine, deci ofera-i sfaturile tale intelepte, pentru ca te bazezi pe experiente proprii asumate cu bine. Daca face ca tine, totul va fi mai usor, dar momentan e intr-o pasa proasta si are tendinta de a respinge ajutorul tau.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 6 octombrie

Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei persoane dragi. Desi te cunoaste foarte bine, se simte jignita de criticile tale, pentru ca nu le merita. Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare agresiva, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare. O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozitatii tale atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Rac Horoscop 6 octombrie

Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Posibil sa fi intervenit un impediment, dar care poate fi depasit cu brio daca va uniti cu totii fortele, cu mic si mare, in acelasi sens. Ascultati-va unii pe altii, folositi-va de ideile puse la comun, pentru ca aceste oprelisti sunt minore si pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente si aveti cu totii ceva de invatat din ele, dar tot impreuna le veti rezolva.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top