Connect with us
Horoscop 7 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 7 septembrie 2016. Fecioarele vor fi cuprinse de tristete

Fecioarele sunt cuprinse de un sentiment de tristete si cel mai bine ar fi sa nu ia decizii in aceste momente, pentru ca risca sa faca alegeri gresite. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 7 septembrie

Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatit sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri. Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator!

Taur Horoscop 7 septembrie

Pe parcursul unor proiecte mai vin si momente dificile cand sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie sa-l privesti ca pe un esec, ci ca pe un pret care merita platit. Sunt momente cand spui da la ceva la care, alta data, ai fi spus tare nu, sunt si situatii la care trebuie sa renunti desi tare ai fi vrut sa le continui. Sunt si momente cand suporti idei, oameni sau stari de lucruri cu care nu esti de acord cu nici un chip, dar n-ai incotro. Ai rabdare, toate acestea isi vor arata latura constructiva si frumoasa intr-un final, ca atare nu le lua in tragic, ci ca pe niste indrumari in beneficiul tau. Nu imediat, insa!

Citeste si: Horoscop Voropchievici septembrie 2016. Luna decisiva pentru o zodie!

Gemeni Horoscop 7 septembrie

Esti la inceputul unei actiuni noi, interesante, si entuziasmul este la maxim la inceput de drum. Pastreaza acest tonus cat mai mult timp, pentru ca din energia pozitiva se pot naste rezultate demne de toata lauda. Poti ajunge repede la ceea ce ti-ai propus, daca te incarci de aceasta fantastica energie care te impinge practic de la spate, deci transforma aceasta experienta intr-o sansa de da demonstra cat de puternic, cat de motivat, cat de hotarat esti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ba chiar sa-ti depasesti si limitele, pentru ca acest elan te poate propulsa si mai departe decat crezi tu ca poti!

Rac Horoscop 7 septembrie

Pune-ti in joc valorile in care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie sa le respecti, pentru ca acestea sunt cele care vor dicta, in final, verdictul pe care il astepti. Cu cat faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atat sansele unei reusite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricat de minore ar fi. Mai bune spui adevarul direct in fata si accepti legea, asa cum e ea, uneori aberanta, decat sa i te opui, pentru ca nu rezolvi nimic apeland la cai ocolitoare. Mita, spaga, pilele nu te ajuta la nimic in situatia de fata, deci fa asa cum ti se cere!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top