Connect with us
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Exista speranta!

Horoscop

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Exista speranta!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Luna in Rac face opozitie cu Pluto in Capricon si nu e cea mai simpla ecuatie. Trebuie sa sapi adanc in interiorul tau pentru a gasi adevarul si speranta. Caci exista speranta, chiar daca nu simti asta in acest moment. 

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lasa grijile in urma. Petrece timp cu partenerul de cuplu si bucura-te de aceste clipe pretioase. Daca esti singur, simti frustrare ca nu ti-ai intalnit partenerul. Dar cu o atitudine pozitiva poti rezolva problema. Nu e simplu, insa nici imposibil. Succes!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata de cuplu are nevoie de intreaga ta atentie. Iar pentru a evita disputele cu partenerul de cuplu trebuie sa-ti stapanesti emotiile. Mai ales ca multe din problemele de cuplu iti pot fi imputate chiar tie. Daca esti singur foloseste-ti sarmul si vezi ce se intampla.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atentie la relatia de cuplu. Cearta constanta si conflictele de opinie nu aduc nimic bun. Inainte de a lua o decizie transanta, discuta cu partenerul pentru a gasi un punct de sprijin comun. De aici lucrurile pot evolua intr-o directie pozitiva. Daca esti singur, nu te mai concentra atat de intens pe aceasta situatie. Vorbeste mai des cu prietenii pentru a iesi din impas.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top