Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Exista speranta!

02.04.2020
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Exista speranta!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 2 APRILIE 2020. Luna in Rac face opozitie cu Pluto in Capricon si nu e cea mai simpla ecuatie. Trebuie sa sapi adanc in interiorul tau pentru a gasi adevarul si speranta. Caci exista speranta, chiar daca nu simti asta in acest moment. 

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lasa grijile in urma. Petrece timp cu partenerul de cuplu si bucura-te de aceste clipe pretioase. Daca esti singur, simti frustrare ca nu ti-ai intalnit partenerul. Dar cu o atitudine pozitiva poti rezolva problema. Nu e simplu, insa nici imposibil. Succes!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata de cuplu are nevoie de intreaga ta atentie. Iar pentru a evita disputele cu partenerul de cuplu trebuie sa-ti stapanesti emotiile. Mai ales ca multe din problemele de cuplu iti pot fi imputate chiar tie. Daca esti singur foloseste-ti sarmul si vezi ce se intampla.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atentie la relatia de cuplu. Cearta constanta si conflictele de opinie nu aduc nimic bun. Inainte de a lua o decizie transanta, discuta cu partenerul pentru a gasi un punct de sprijin comun. De aici lucrurile pot evolua intr-o directie pozitiva. Daca esti singur, nu te mai concentra atat de intens pe aceasta situatie. Vorbeste mai des cu prietenii pentru a iesi din impas.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.