Connect with us
Horoscop zilnic, duminică, 23 februarie 2020. Scorpionii, nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Horoscop

Horoscop zilnic, duminică, 23 februarie 2020. Norocul dă peste balanțe

HUFF vă aduce horoscopul zilei de duminică, 23 februarie. Scorpionii sunt nemulţumiţi de actualul loc de muncă, iar peste balanţe dă norocul. De asemenea, o zodie se gândeşte serios să plece definitiv din România.

Acesta este horoscopul zilei de duminică, 23 februarie 2020

Berbec

Aveţi şansa să vă îmbogăţiţi. Tot ce trebuie să faceţi este să acceptaţi propunerea pretenilor de a vă alătura lor. Aceştia nu vă vor lângă ei pentru că sunteţi fumos, vă vor lângă ei pentru că aveţi entuziasm şi sunteţi bun în tot ceea ce faceţi.

Taur

Sunteţi plictisit. Aveţi nevoie de o petrecere. Nu aţi mai participat demult la aşa ceva. Astrologii vă sfătuiesc să ieşiţi la restaurant în familie. Ziua se va încheia pentru dumneavoastră târziu în noapte. Aveţi grijă că a doua zi trebuie să mergeţi la muncă.

Gemeni

Sunteţi obosit. Şi astăzi trebuie să munciţi. Degeaba veţi termina munca mai devreme pentru că tot obosit veţi fi. Familia trage de dumneavoastră să ieşiţi pe undeva. Nu vă simţiţi în stare. Amânaţi ieşirea pentru o altă zi. Şi aşa staţi cam rău cu banii.

Rac

Aveţi mare grijă la sănătate. Suferiţi de o boală de care nu ştiţi. Astrologii vă ăndeamnă să treceţi pe la medic ca să nu se agraveze. Casele sănătăţii sunt afectate. Aveţi mare grijă. Duminică aveţi o zi fumoasă în familie, Pe seară ceva rude trec pe la dumneavoastră. nu vă face plăcere dar nu aveţi încotro.

Leu

Sunteţi foarte agitat astăzi. Aveţi motive. Aţi rămas singur de ceva timp. Astrologii vă sfătuiesc să nu disperaţi. Astăzi este ziua cea mare pentru dumneavoastră. O rudă vă face cunnoştinţă cu o persoană care vă va deveni partener pentru mult timp de aici în colo.

Fecioară

Fiţi cu ochii în patru astăzi. Astrologii spun că veţi da de pagubă. Veţi pierde fie o sumă de bani, fie un lucru valoros. Nu vă faceţi griji prea mari, tot astrologii spun că este o perioadă propice pentru dumneavoastră să faceţi bani.

Balanţă

Norocul dă peste dumneavastră. Se iveşte un loc de muncă bine plătit. În plus, nu va trebui să vă deplasaţi la muncă veţi munci chiar de acasă. Astrologii spun că suntţi o fire muncitoare, iar un astfel de job chiar vi se cuvine. Şi cu sănătatea staţi bine.

Scorpion

Sunteţi nemulţumit de actualul loc de muncă. Nu vă acomodaţi de niciun fel. Astrologii vă sfătuiesc să vă daţi demisia şi să aşteptaţi. Ceva mult mai bune se va ini pentru dumneavoastră. Încheiaţi ziua de duminică printre prieteni. Din gazda ajungeţi invitat.

Săgetător

Simţiţi vevoia de schimbare în viaţa personală. Nu vă mai mulţumeşte nici partenerul, nici locul de muncă, nici chiar casa în care locuiţi. Până la urmă s-ar putea să acceptaţi invitaţia unor rude din străinătate să vă mutaţi viaţa acolo. Astrologii spun că dacă faceţi pasul cel mare o veţi duce mult mai bine.

Capricorn

Dumneavoastră veţi întâlni oameni noi astăzi. Vă faceţi prieteni noi. Este un lucru foarte bun. Aceştia vă pot ajuta în găsirea unui loc de muncă. Nu mai munciţi de ceva timp şi acest lucru se vede. Vă împrumutaţi mereu de bani.

Vărsător

Vă vine o super-idee. Această idee vă va ajuta să puneţi la punct o afacere care vă va umple de bani. Nu fiţi egoist. Astrologii spun că porniţi la drum cu o peroană apropiată dumneavoastră. Numai alături de această persoană va fi un drum al succesului.

Peşti

Dragostea este cuvântul de ordine pentru dumneavoastră. Petreceţi o zi fumoasă alături de partener. Plecaţi într-o călătorie doar voi doi şi vă simţiţi atât de bine. Aţi vrea să nu vă mai întoarceţi, dar trebuie să o faceţi. Luni trebuie să mergeţi la muncă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top