Connect with us
Horoscop zilnic, Nicoleta Svârlefus, 30 iulie 2020, gemenii ar trebui să tacă

Horoscop

Horoscop zilnic, Nicoleta Svârlefus, 30 iulie 2020, gemenii ar trebui să tacă

Nicoleta Svârlefus a realizat horoscop zilnic pentru 30 iulie 2020. Astrologul avertizează taurii care se pierd în problemele financiare și caută soluții, până uită de unde au plecat. Gemenii nu sunt într-o perioadă foarte bună, și le-ar fi recomandat să amâne deciziile importante.

Horoscopul zilei pentru fiecare zodie, pentru, joi, 30 iulie 2020.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Berbec

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Există varianta să-ți programezi o călătorie în afara granițelor țării sau să fii nevoit să pleci departe. Răzgândirile pot fi frecvente. O persoană din anturajul tau îți poate oferi soluții sau sfaturi bune în privința pregătirii tale profesionale.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Taur

Banii si bunurile provenite de la altii te preocupa astăzi. Încearcă sa-ti verifici situatia datoriilor, taxelor si a relatiilor cu institutiile financiare. Daca esti implicat in colaborari s-ar putea sa primesti ceva bani in urma muncii depuse in acest sens. Totusi, suma te nemultumește, astfel ca este un moment bun de a echilibra raportul eforturi-remunerație.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Gemeni

Parteneriatele si relațiile ce derivă de aici îți aduc elemente noi astăzi. In urma discutiilor cu partenerii ai putea fi tentat sa rupi unele relații. Ascultă ce au de zis ceilalti si lasă deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Incearca să-ți păstrezi calmul. De retinut ca unii au scopuri personale ascunse sub diverse măști binevoitoare.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Rac

Treburile de la locul de muncă îți ocupă toată ziua. Relațiile colegiale sunt precare, astfel ca trebuie sa te bazezi doar pe tine însuți. Pe de alta parte, problemele de sanatate mai vechi pot iesi la iveala. Organismul tau este obosit si nu te prea ajuta in desfasurarea activitatilor fizice. Odihnește-te regulat și adoptă un stil de viață sănătos!

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Leu

O zi care anunță veselie si aventură. Relatia cu persoana iubită îți poate aduce neplăceri, asa incat fii prudent. Pe de alta parte, și copiii intra în sfera ta de interes. S-ar putea să-ți scadă încrederea in fortele proprii, însă sunt momente pasagere și nu ar trebui să le dai curs. Bine ar fi să te ocupi de o activitate dragă sufletului tău, lăsându-i pe ceilalți cu treburile lor.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Fecioară

Astăzi te poți ocupa cu succes de activitățile gospodărești. Dialogurile cu membrii familiei sunt presărate cu note discordante. Este nevoie de imbunatatirea conditiilor din spatiul locativ sau de achizitionarea unor bunuri. Ar fi bine sa faci o verificare a bugetului disponibil în acest sens. Fii atent la membrii familei, deoarece pot avea nevoie de sprijinul tău.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Balanță

S-ar putea sa fii nevoit să pleci la o rudă sau la un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul tău. Incerca să-ți păstrezi calmul, deoarece răsturnările de situație îți pot strica buna dispoziție. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, asa incat evita dezbaterile de teme puțin cunsocute și luarea deciziilor majore. Spre seară, înconjoară-te de cei dragi.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Scorpion

O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate ca vrei mai mult decat îți permite bugetul disponibil, astrele iti transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat sa faci un bilant al veniturilor din munca pe care o desfășori. O discutie cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar si să-ți trasezi noi direcții în acest sens.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Săgetător

Este o zi minunată pentru tine. Debordezi de energie si reusesti să-i molipsești și pe cei din jur cu cheful tău de viață. Alcătuiește-ți un plan de activitati pentru urmatoarele saptamani. Bine ar fi sa incluzi in preocuparile tale cursuri de dezvoltare personala si relationala. Nevoia de a te pune in valoare este evidenta, astfel că ceva retușuri la propria-ți persoană ar fi binevenite.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Capricorn

Ocupă-te de activități ușoare și vorbește cât mai puțin. Problemele de sănătate îți pot crea neplaceri, dar stii despre ce este vorba si cum sa le ameliorezi. In a doua parte a zilei, te vei simti mult mai bine si vei reveni in mijlocul celor dragi. Incerca sa discuți cu un prieten apropiat despre cariera ta sau despre imbunatatirea pozitiei tale sociale.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Vărsător

O zi interesantă la capitolul prieteni. Aceștia roiesc in jurul tău, oferindu-ți idei, sfaturi sau informatii diverse. Atentie ca sunt și persoane false in jurul tau! Se recomanda sa discerni cu prudenta ce ti se spune, deoarece multe informatii au scopul de a-ți crea neplaceri. Spre seara vrei sa fii doar cu tine însuți, resimțind oboseala de peste zi.

Horoscop zilnic 30 iulie 2020 – Pești

Relatiile cu sefii și autoritățile se evidențiază astăzi. S-ar putea sa fii convocat la o discutie importanta in legatura cu felul in care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Exista nemultumiri si reproșuri din partea colegilor, insa fii atent la ce ti se spune. Sustine-ti punctul de vedere cu prudenta. Daca ti se indică noi directii de urmat in plan profesional, este bine să actionezi in consecință.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus pentru astrocafe.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top