Connect with us
Horoscop. Zodii care nu iartă și nu uită niciodată. Lor nu trebuie să le greșești sub nicio formă

Horoscop

Horoscop. Zodii care nu iartă și nu uită niciodată. Lor nu trebuie să le greșești sub nicio formă

Zodiile care nu iartă și nu uită niciodată. Trebuie să ai grijă să nu le greșești sub nicio formă, dacă nu vrei să devii dușmanul lor. Sunt foarte pătimașe și aprige la mânie. Resentimentele fac parte din viața lor și ar fi bine să ai grijă cum te comporți cu ele.

Zodii care nu iartă și nu uită niciodată

Scorpion este numărul 1 când vine vorba despre ranchiună sau resentimente. Nativii acestei zodii sunt foarte buni cu ceilalți, pasionali în relațiile amoroase și foarte implicați în relațiile de prietenie. Cu toate astea, dacă îi superi, ți-ai tăiat singur creanga de sub picioare. Nu te iartă indiferent de ce scuză le-ai aduce în față. Te vor bănui că ești nesincer și te vor trece între condică din care nu vei mai ieși vreodată. Trebuie să știi că nativii acestei zodii nu suportă insistențele de niciun fel. Dacă îți greșesc ei ție și tu le atragi atenția de mai multe ori, sau insiști asupra faptului că ți-au greșit, vor face tot posibilul să întoarcă totul asupra ta. Practic, ți-au greșit tot din cauza ta, pentru că tu nu ești cum trebuie.

Horoscop 31 ianuarie 2021

Vărsătorul pare visător și inofensiv, dar ascunde o doză de răutate pe care nu o poți duce dacă se revarsă asupra ta. Ține minte, pentru perioade lungi, orice cuvânt sau faptă care i-au deranjat. Mai mult decât atât au tendința să exagereze totul și să te facă să te simți cel mai mare trădător. Te pedepsesc prin tăcere, iar asta doare, uneori, mai tare decât orice altă pedeapsă. Dacă mergi la ei să-ți ceri scuze, o să asculte fără să privească, și abia după câteva zile o să dea semne că le-a trecut. De fapt, lor nu le trece niciodată supărarea. Încearcă să te comporți frumos cu ei și să folosești cuvinte dulci, ori să te retragi complet când e vorba de disensiuni.

Gemeni. Despre Gemeni s-ar putea scrie romane când vine vorba despre supărări. Acceptă pe loc scuzele, dar în realitate nu te iartă cu adevărat niciodată. În funcție de starea lor de spirit din acea zi, poate fi extrem de ușor să-i superi, sau incredibil de greu. Dacă i-ai supărat vor ține minte toată viața și îți vor aminti asta când îți va fi lumea mai dragă. Gemenii nu iartă și nu uită nimic. Dacă ți se pare că ți-au acceptat scuzele, fii sigur că doar ți se pare. Te așteaptă la cotitură și te vor răsplăti fix cu aceeași monedă. Poate chiar mai usturătoare. Fă bine și poartă-te cu mănuși, dacă nu vrei să ai dușmani pe viață.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top