Horoscopul animalelor de companie! Ce trebuie să știi despre patrupedul tău

13.10.2017
Horoscopul animalelor de companie! Ce trebuie să știi despre patrupedul tău

Ai un animal de companie și vrei să descoperi caracteristicile lui în funcție de zodie. Citește horoscopul animalelor de companie. Alege zodia din lista de mai jos şi vei află o scurtă caracterizare a animalului de companie din zodia aleasă.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pisicile şi câinii din Berbec se nasc ca lideri pe teritoriul lor. Încearcă imediat să bage şi celelalte animale de companie în vecinătatea lor. Nici un alt animal de companie nu poate îndrăzni să-i supere. Ei nu pot fi uşor ţinuţi uşor sub lesă şi cer o deosebită atenţie. Dacă nu li se acordă atenţia adecvată, ei vor deveni probabil rebeli, încăpăţânaţi şi neascultători. Când sunt răsfăţaţi, nu ezită să-şi arate recunoştinţă.

TAUR (20 aprilie- 20 mai)

Animalele din zodia Taur sunt cunoscute că fiind leneşe. Ele preferă în special muzică uşoară. Acestea iubesc o viaţă de lux, la fel că omologii lor adulţi şi sunt îndrăgostite de împrejurimile blânde şi calde în care pot să îşi petreacă timpul. Nu renunţă uşor la lupta şi adoră cele mai bune lucruri din viaţă.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Animalele de companie din zodia gemeni au o energie nelimitată. Le place să-şi distreze stăpânii şi să primească atenţia străinilor cu foarte mare uşurinţă. Femelele din zodia gemeni sunt fermecătoare, foarte domestice, dar şi sensibile. De obicei, curiozitatea le aduce necazuri nedorite. Ele se înţeleg cu orice alt animal de companie şi pot fi, de asemenea, instruiţi cu uşurinţă, deoarece aceştia se învaţă rapid.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Animalele din zodia Rac sunt extrem de sensibile. Îşi doresc să fie atente iar dacă sunt certate, îşi pierd starea de spirit şi se retrag într-un colţ. Dacă nu sunt băgate în seama vor bea foarte multă şi vor plânge. Pisicile de rasă din această zodie sunt nocturne iar starea de spirit se schimbă odată cu fazele lunii. Nu intră niciodată în lupta şi sunt foarte timide. Fug întotdeauna de necazuri şi doresc să fie răsfăţate şi înghesuite de proprietarii. Dacă sunt iubite şi respectate, animalele din această zodie vă vor rămâne prieteni pe viaţă.

LEU (23 iulie – 22 august)

Animalele Leu sunt lideri născuţi şi au o nuanţă regală în comportamentul şi mişcările lor. Ele au o mândrie aparte şi sunt cunoscute pentru aroganţa lor. Sunt foarte prietenoase şi nimeni nu îndrăzneşte să le conteste autoritatea. Animalele leoaice sunt iubitoare, credincioase şi solicită atenţia proprietarului lor 24 de ore pe zi. Au o memorie bună iar dacă la domiciliu se află copii mici vor avea grijă de aceştia.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Femelele din această zodie sunt foarte curate şi au nevoie de un mediu înconjurător foarte curat. Câinii şi pisiciile născute sub semnul acestei zodii sunt deosebit de exigenţi. Ele preferă să se joace în cea mai mare parte a zilei şi fac zgomot foarte mare atunci când mănâncă. Un lucru de reţinut este acela că nu prea caută afecţiune. Ele sunt predispuse la alergii iar stăpânii trebuie să le impună o dietă strictă.

Citeste continuarea in pagina urmatoare