Connect with us
Horoscopul de weekend 2-3 martie: Gândeşte-te la alternative de petrecere a timpului liber ce includ odihna activă

Horoscop

Horoscopul de weekend 2-3 martie: Gândeşte-te la alternative de petrecere a timpului liber ce includ odihna activă

Horoscopul zilnic îţi va răspunde la toate întrebările pe care le ai despre carieră, sănătate, dragoste sau bani. Planul perfect de weekend pentru Gemeni ar consta într-o ieşire în afara localităţii. Fie că este vorba doar de-o noapte, de sâmbătă pe duminică, vei vedea că te vei întoarce cu forţe proaspete şi cu mintea limpede.

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Stresul de peste săptămână s-ar putea să te urmărească şi sâmbătă. Aşadar, caută să nu te suprasoliciţi, mental mai ales, sâmbăta acesta. Începând cu seara acestei zile, tonusul tău se schimbă încetul cu încetul, iar duminică eşti cu totul altă persoană. Nu te supune la presiuni suplimentare fără niciun rost.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbătă, află că dispui de determinarea necesară pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile aşa cum ţi-ai dorit. E drept, acest lucru presupune să tragi de tine niţel, dar eşti motivat(ă) să furi startul şi să începi săptămâna viitoare cu mult mai puţine sarcini pe agenda zilnică.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă compania un grup mare de persoane te poate copleşi, începând cu seara aceleiaşi zile şi duminică, situaţia se schimbă. Simţi nevoia să ieşi cu prietenii, să te destinzi şi să schimbi peisajul. Acordă-ţi momente de răgaz şi vei vedea că starea ta de spirit va avea de câştigat.

Horoscop Taur

Tonus ficis şi stare emoţională

Gândeşte-te la alternative de petrecere a timpului liber de duminică ce includ odihna activă. Alege o activitate care nu face parte din rutina ta de sfârşit de săptămână, care să-ţi permită să faci mişcare şi să-ţi încarci bateriile. Vei vedea că lunea viitoare vei întâmpina provocările cu un suflu proaspăt.

Bani şi carieră

Unii nativi ai acestui semn ar putea fi plecaţi în interes profesional sâmbătă. În cazul în care te afli în această categorie, găseşte modalităţi de a te bucura de experienţă în afara chestiunilor ce ţin de serviciu care se cer rezolvate urgent. Propune-ţi să vizitezi locul în care te afli.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă printre angajamentele tale de duminică se numără o invitaţie la masă cu părinţii, caută să nu agiţi apele dacă se aduc în discuţie subiecte sensibile. Încearcă să rezişti tirului de întrebări fără să creezi tensiuni şi concentrează-te pe celelalte activităţi pe care le-ai plănuit pentru ultima zi de weekend.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta s-ar putea să ai încă nervii în piuneze. Aşa se face că indecizia partenerului cu privire la petrecerea timpului liber te-ar putea scoate din pepeni destul de uşor. Caută să ieşi cât mai rapid din starea aceasta. Ideal ar fi să faceţi ceva cu totul spontan, fără planuri.

Bani şi carieră

Planurile propuse de prieteni sâmbătă ar putea să te coste destul de mult. Gândeşte-te bine dacă îţi permiţi extravaganţe la sfârşitul acestei săptămâni. S-ar putea să-ţi alunece mâna în bugetul dedicat pe săptămâna viitoare şi să fii nevoit(ă) să strângi serios punga de luni încolo. Dă dovadă de moderaţie totuşi.

Familie, prieteni şi cuplu

Planul perfect de weekend ar consta, în cazul tău, într-o ieşire în afara localităţii. Fie că este vorba doar de-o noapte, de sâmbătă pe duminică, vei vedea că te vei întoarce cu forţe proaspete şi cu mintea limpede. Fă-le o vizită unor prieteni care v-au tot chemat pe la ei.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Cât priveşte acest aspect, s-ar putea ca duminica să nu aducă un final apoteotic weekend-ului acesta. Te îngrijorează anumite situaţii cu care te întâlneşti săptămâna viitoare şi ai nevoie să te odihneşti şi să reflectezi. Indicat ar fi aşadar să nu tragi de tine prea tare la final de weekend.

Bani şi carieră

Dacă se-ntâmplă să lucrezi ore suplimentare sau să-ţi mai iei de muncit peste weekend câte ceva, n-ar fi un moment tocmai bun să cultivi acest obicei sâmbătă. Poţi ajunge la discuţii în contradictoriu cam aprinse cu partenerul pe această temă. Fă o excepţie şi adaugă sarcinile în agenda săptămânii viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă seară sau diminică, urmăreşte să petreci mai mult timp cu partenerul. O cină romantică, o evadare din cotidian sau o activitate care vă place amândurora poate face minuni nu doar în viaţa de cuplu, ci şi în felul în care te prezinţi luni la muncă. Oferă-ţi acest mic răsfăţ.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

În cel mai rău caz, ziua de sâmbătă vine la pachet cu neplăceri de ordin medical. Dacă acestea reprezintă ceva ieşit din comun pentru tine, poate ar fi cazul să te prezinţi la medic. Cu cât mai repede afli ce se întâmplă, cu atât mai repede reuşeşti să iei măsuri.

Bani şi carieră

Pentru alţii dintre voi, prima zi efectivă de weekend nu este decât o prelungire a unei zile lucrătoare. Îţi dă încă de furcă o problemă profesională pe care n-o poţi lăsa din mâini. Aşteptările superiorilor sunt mari şi nu-ţi permiţi să-i dezamăgeşti, deci caută să rămâi mereu stăpân(ă) pe situaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

De sâmbătă seară începând şi duminică mai ales, se schimbă cu totul atmosfera. Astrele te tratează mai bine şi simţi în sfârşit c-a venit weekend-ul. În cazul în care n-ai reuşit să planifici ceva special, rămâne întotdeauna alternativa petrecerii timpului liber cu persoana iubită într-un cadru familial, fără pretenţii.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Riscul să te pomeneşti cu probleme de ordin medical ar putea să apară duminică. Segmentele de corp vizate sunt picioarele şi gâtul, semn că un repaus nu ţi-ar strica în cazu-n care nu te simţi prea bine. Cu siguranţă nu-i vorba de ceva serios, dar un consult este întotdeauna binevenit.

Bani şi carieră

Dacă locul tău de muncă implică urgenţe peste weekend, află că s-ar putea să ai de-a face cu una duminică. Oricare ar fi planurile tale pe ultima zi a săptămânii, indicat ar fi să răspunzi apelului. Pe termen lung, o astfel de disponibilitate îţi poate aduce beneficii de tot soiul.

Familie, cuplu şi prieteni

Sâmbătă, astrele favorizează activităţile de cuplu. În cazul în care decideţi să ieşiţi în oraş, fereşte-te să dai curs acceselor de gelozie şi posesivitate. S-ar putea să te regăseşti într-o asemenea situaţie şi să tragi concluzii mult prea uşor. Este important să-i arăţi partenerului că ai încredere mare în el.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

În cazul tău, nu se anunţă evenimente deosebite pe plan medical weekend-ul acesta. S-ar putea să fii însă mai retras(ă) decât de obicei, ceea ce îţi oferă un prilej bun să te concentrezi asupra propriei persoane. Dedică-te meditaţiei şi introspecţiei sâmbătă şi-ţi vei recupera uşor buna dispoziţie şi optimismu-ţi caracteristice.

Bani şi carieră

Urgenţele de natură profesională nu par să facă obiectul acestui sfârşit de săptămână. Merită menţionat totuşi că ar fi unele lucruri de rezolvat pe lângă casă în cursul zilei de sâmbătă, dar mai ales dup-amiază. Găseşte-ţi dispoziţia de a te ocupa de ele astfel încât să nu-ţi încarce programul luni.

Familie, preieteni şi cuplu

Contextul astral de duminică poate fi unul extrem de avantajos atât pentru acei nativi care se află deja într-o relaţie, cât şi în cazul celor care caută încă pe cineva. Eşti pregătit(ă) să încerci lucruri noi şi să faci schimbări pe acest plan. Partenerul va fi foarte receptiv la ele.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă te îndeletniceşti de obicei cu activităţi de weekend care presupun consum mare de energie, indicat ar fi să le laşi pe duminică. Sâmbătă s-ar putea să nu te găseşti într-o formă prea bună, iar această solicitare suplimentară pe plan fizic să nu-ţi facă prea bine. Ai grijă de tine.

Bani şi carieră

Cu toate că nu eşti în apele tale sâmbăta aceasta, trebuie să descoperi în tine forţa necesară de a duce la bun sfârşit unele treburi restante. Atmosfera de la birou, chiar dacă că nu ajungi pe acolo atunci, este una tensionată şi nu-ţi este tocmai indiferentă. Nu da înapoi însă.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică revii la o stare mai bună, dar s-ar putea ca pertenerul să nu mai fie la fel de dispus să faceţi ceva special cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Cum pofta vine mâncând, aşa se întâmplă şi cu planurile de weekend. Profitaţi de momentele de respiro avute la dispoziţie.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cât priveşte acest aspect, s-ar putea să nu te pricopseşti cu surprize. O veste mai puţin bună ar putea să atenteze la bunăstarea ta emoţională sau afli ceva nu tocmai plăcut despre un apropiat. În orice caz, s-ar putea să nu fie vorba de ceva serios care să te alarmeze.

Bani şi carieră

Decât să cheltuieşti weekend-ul acesta resurse importante pe ceva de care nu ai cu adevărat nevoie, poţi lua în calcul alternativa unei mici investiţii în spaţiul de locuit. Nu numai că ştii unde şi pe ce s-au dus banii, dar nici nu ai sentimentul de vinovăţie că i-ai stricat inutil.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica se anunţă a fi o zi bună pentru revederi cu prietenii vechi, rudele apropiate şi/sau vecinii. Ultima zi din săptămână are premisele să fie una reuşită, cu toate că s-ar putea să apară unele momente de pauză în conversaţiile cu ei. Ele sunt normale dacă n-aţi prea menţinut legătură.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în semnul naşterii tale în cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, s-ar putea să te afli într-o formă fizică şi mentală bună. Te mai necăjesc unele aspecte familiale sau de ordin gospodăresc, dar pare să nu fie vorba de chestiuni serioase care pot ridica probleme reale.

Bani şi carieră

Codul roşu de cheltuieli considerabile se instalează duminică, atunci când ai putea fi tentat(ă) să te revanşezi pentru timpul redus acordat partenerului şi/sau copiilor printr-o atenţie destul de costisitoare. Este important să realizezi că nu nu-şi doresc cadouri, ci mai mult timp alături de tine. Organizează ceva frumos pentru ei.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă ar trebui să-ţi faci timp pentru anturaj şi rude, duminică vine vremea să te dedici mai mult familiei. Din nou, gândeşte-te la o activitate care să vă facă plăcere tuturor şi care nu pune presiuni suplimentare pe bugetul tău. N-ai nevoie decât de puţină inventivitate şi vei reuşi.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna poposeşte în semnul naşterii tale sâmbătă seară, semn că dacă vineri ai fost cam apatic(ă) şi fără prea multă poftă de socializare, situaţia s-ar putea schimba în bine, prilej numai bun să plănuieşti o ieşire către finele acestei zile. Profită de influxul de bună dispoziţie oferit de astre atunci.

Bani şi carieră

Pari a fi destul de chibzuit(ă) cu finanţele, sâmbătă cel puţin, motiv pentru care s-ar putea ca bugetul propus pentru sfârşitul acestei săptămână să-ţi ajungă la fix sau chiar să-ţi mai rămână câte ceva de cheltuit de lunea viitoare încolo. Până la urmă, ceea ce contează sunt momentele de calitate.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă nu poţi evita o întâlnire cu membrii familiei duminică, ideal ar fi să eviţi subiectele de discuţie sensibile sau măcar să-ncerci să nu te aprinzi dacă se insistă pe ele. Vii după o săptămână destul de stresantă şi ar fi păcat să faci valuri când poţi evita acest lucru.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă ştii că te afectează bârfele şi zvonurile, nu te interesa ce zice gura târgului duminică. S-ar putea să le treci cu greu atunci prin filtrul raţiunii şi să te detaşezi. Aşadar, caută să nu pui la suflet tot ce auzi şi bucură-te de evenimentele frumoase de care ai parte.

Bani şi carieră

În cazul în care plănuieşti să ieşi cu prietenii în după-amiaza zilei de sâmbătă, fii atent(ă) la cât cheltuieşti. Rişti ca banii să-ţi alunece printre degete şi să te întinzi mai mult decât ţi-ai propus pentru acest weekend. Nu trebuie să te simţi prost dacă îţi impui o anumită limită.

Familie, prieteni şi cuplu

Oricare ar fi urgenţele care mai apar sâmbătă, indicat ar fi să nu dai cu piciorul unei întâlniri cu prietenii, cu atât mai mult dacă ai avea nevoie de sfatul lor într-o privinţă sau alta. Nu numai că prezenţa lor te revigorează, dar o confirmare din partea lor înseamnă mult.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top