Connect with us
Horoscopul iubirii. Cum stau zodiile la capitolul dragoste în luna februarie

Horoscop

Horoscopul iubirii. Cum stau zodiile la capitolul dragoste în luna februarie

Horoscopul iubirii. Află ce au pregătit astrele pentru tine în următoarea perioadă și ce surprize ți-au pregătit în cea de-a doua lună a anului. Unele zodii vor avea parte de iubiri adevărate și multe momente siropoase, în timp ce altele nu vor reuși să aibă o relație bună cu partenerul de viață.

Horoscopul iubirii. Berbec

Vrei să spui cuiva special cum te simți în compania lui, dar în același timp, simțul tău natural de precauție te împiedică să faci acest lucru și poți fi chiar tentat să faci sau să spui lucruri doar pentru a menține un fel de apărare. Alinierea astrală te încurajează să fii sincer și deschis, întrucât nu există cu adevărat nimic de temut în afară de propriile tale gânduri negative.

Taur

Alinierea astrală vă încurajează să fiți deosebit de mărinimos în legătură cu o anumită problemă sau dificultate într-o relație care ar fi putut provoca o jenă. Dacă v-ați întrebat cum să reacționați la consecințele situației, cosmosul vă sfătuiește să vă cercetați inima, să vă dați seama că probabil a fost o greșeală și să faceți tot posibilul să iertați. Acest lucru va răsplăti frumos.

Gemeni

Este timpul să nu vă mai gândiți la toate problemele implicate într-o anumită situație, deoarece acest lucru nu vă duce deloc nicăieri. Alinierea astrală vă încurajează să faceți pasul și pur și simplu să mergeți drept. Dacă ieșiți la o întâlnire pentru prima dată în această lună, atunci vă veți distra cât mai bine, atâta timp cât nu încercați să vă planificați înainte.

Horoscopul iubirii. Rac

Astrele sugerează să aduci un pic mai multă profunzime conversațiilor tale romantice, deoarece acest lucru te va ajuta să treci printr-o barieră care ar putea provoca întârzieri. Tot ce trebuie să faci este să vorbești din inimă, iar restul se va îngriji de sine. Nu vă lăsați păcăliți să credeți că puteți câștiga pe cineva cu tot felul de trucuri; pur și simplu nu va funcționa.

Leu

Energia lunii februarie te atrage la cineva care are un aer de mister. Pe măsură ce urăști să respingi încercarea de a rezolva orice mister și refuzi să urmărești pe oricine este prea previzibil, atunci vei simți probabil un impuls irezistibil de a descoperi mai multe. Dar mai întâi trebuie să găsiți o cale către inima acestei persoane și acest lucru ar putea fi mai dificil decât vă imaginați.

Fecioară

Răspunsul la întrebarea dvs. nedumeritoare este departe de a fi evident. Deși vă mândriți că vă puteți filozofa drumul în și în afara oricărei situații, aceasta pare până acum imposibil de înțeles. Energia zilei sporește și mai mult acest sentiment al misteriosului. Va trebui să aveți încredere în reacțiile intestinale în ceea ce privește această situație romantică.

Horoscopul iubirii. Balanță

Energia lunii te face să te simți nervos când vine vorba de o întâlnire cu cineva special. Îți place să știi unde stai sau ce poți spera să ieși din orice legătură, dar chiar acum nu poți nici măcar să începi să ghici. Poate că este înțelept să nu încerci, ci doar să te bucuri de seară pentru ceea ce are de oferit pe propriile sale merite.

Scorpion

Alinierea astrală te încurajează să te concentrezi mai puțin pe îndatoririle și responsabilitățile tale și mai mult pe ieșire și distracție. Nu simțiți că, acceptând invitația la cină, vă lipsește disciplina. Ai nevoie de această pauză și timp pentru a te relaxa în compania cuiva cu care îți place foarte mare plăcere să fii. Oferă-ți un spațiu pentru a te elibera. Poți să te întorci la muncă apoi.

Horoscopul iubirii. Săgetător

Cineva pe care l-ați crezut destul de minunat și plin de promisiuni încântătoare se dovedește a fi puțin mai simplu decât v-ați fi putut imagina. Energia zilei vă ajută să vedeți unde ați făcut câteva presupuneri serioase. Nu este nevoie să fii nepoliticos, dar probabil vei simți nevoia să păstrezi o distanță mai mare în viitor.

Capricorn

Energia lunii scoate emoții ascunse despre o anumită persoană. Problema este că, dacă încercați să luați orice decizie în funcție de modul în care vă simțiți, puteți comite o greșeală. Percepțiile dvs. sunt prea mici și este posibil să subevaluați sau să compensați în exces pentru tot felul de trăsături de caracter percepute, care ar putea să nu fie cu adevărat acolo. Cel mai bine este să așteptați!

Vărsător

Nu luați nimic de la sine în ceea ce privește relațiile romantice, dar nu vă limitați doar la cei încercați și de încredere. Energia zilei te face să prinzi capătul greșit al bățului, totuși insiști ​​că ai dreptate, ceea ce ar putea fi extrem de jenant. Dacă ieșiți undeva, pur și simplu distrați-vă și amânați conversațiile profunde cu altă dată.

Horoscopul iubirii. Pești

Astrele vă recomandă să fiți sinceri cu voi, dar și cu cei din jur. Nu vă faceți griji dacă nu vă implicați într-un lucru prea bun; cu toții avem nevoie de momente în care putem să ne retragem și să fim absolut noi înșine, așa că trebuie să facem ce e bine pentru noi. Chiar meritați acest tratament.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Horoscop Minerva 5 februarie 2021. O zi aglomerată și tensionată - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top