Connect with us
Horoscopul iubirii în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre zodii și dragoste

Horoscop

Horoscopul iubirii în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre zodii și dragoste

Horoscopul iubirii în 2021. Cum va fi anul viitor pentru zodii. Ce se va întâmpla cu zodiile în plan sentimental. Cine ia decizii importante și cine întâmpină dificultăți de comunicare cu persoana iubită. Mihai Voropchievici spune că 2021 este anul cu schimbări masive pentru zodii.

Horoscopul iubirii în 2021

Anul care vine aduce schimbări majore pentru zodii. Promite aventură, decizii importante, provocări și multe surprinze. Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre toți nativii zodiacului și spune ce se va întâmpla cu ei în 2021, în funcție de data în care s-au născut.

Începem cu nativii născuți în datele 1, 6, 11, 21, 26, 31. Pentru ei, anul 2021 va fi unul de excepție. Efectiv le va merge bine pe toate planurile, dar mai ales în dragoste. Vor fi bine, vor fi liniștiți și împăcați cu ei, cu cei din jur și cu ce au de făcut în noul an. Au planuri, dar nu le lasă să îi apese pe conștiință. Parcurg încet fiecare pas și lasă totul să vină de la sine. Nativii singuri au șanse să găsească pe cineva, iar pentru cei aflați într-o relație bat clopote de căsătorie.

Horoscop 2021 Berbec

Cei născuți în datele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 au parte de mici probleme sentimentale în 2021. Totul pleacă de la o comunicate defectuoasă care se traduce în multe probleme și neînțelegeri. Din dorința de a rezolva aceste inconveniente, unii vor apela la ajutorul specialiștilor – psihologi. Dacă în dragoste nu vor excela, pe plan profesional totul va merge ca pe roate pentru cei născuți în datele de 2, 7, 12, 17, 22 și 27.

Nativii născuți în datele: 3, 8, 13, 18, 23, 28 trebuie să se pregătească pentru un an tumultos. Unii dintre nativi vor avea parte de evenimente care le vor răscoli sufletul. Cei aflați într-o relație se vor axa foarte mult pe nevoile persoanei iubite și aproape că vor uita de propriile nevoi.

Nativii născuți în datele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 vine cu vești de la cineva din străinătate. Sunt șanse mari ca dragostea să apară de unde nu se așteaptă. De asemenea, nativii născuți în aceste date vor avea tendința, în 2021, să amâne decizii importante. Amânarea nu va ține la nesfârșit și nici nu îți va face bine.

Cei născuți în datele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 vor avea nemulțumiri legate de propria persoană. 2021 vine cu nevoia de autocunoaștere și cu eliberarea de greșelile făcute în trecut. Nu vă fie frică să vă îndrăgostiți și nu mai fiți atât de sceptici. Dați-vă voie să fiți fericiți!

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top