Horoscopul lunii octombrie. Trăiri intense și provocări pentru zodii

15.09.2020
Horoscopul lunii octombrie. Trăiri intense și provocări pentru zodii

Horoscopul lunii octombrie vine cu surprize pentru mai multe zodii, iar unele vor întâmpina mai multe probleme. Află la ce să te aștepti în această lună și cum vor evolua lucrurile în plan personal, profesional sau financiar. Horoscopul lunii octombrie vă pregătește pentru ceea ce va urma în a doua lună de toamnă. În această perioadă este nevoie de încredere în sine, de regăsire și de mai mult timp petrecut cu cei dragi.

Horoscopul lunii octombrie. Berbec

Vibrațiile astrelor îți oferă o lună octombrie plină de exuberanță și armonie. Vei fi concentrată pe depășirea propriilor limite, chiar și când vine vorba de relația personală. În carieră vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie, în sfârșit, apreciate. Per ansamblu, această lună îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă. Nu te așteptai la asemenea vești, mai ales că în ultima perioadă ai fost stresat și parcă nimic nu mai mergea bine.

Taur

Luna aceasta ai nevoie de mai mult timp liber. Deși sezonul concediilor abia a trecut și probabil ai mai avut parte de o vacanță vara aceasta, se pare că nu te-ai relaxat așa cum ți-ai fi dorit și speri că vei putea recupera în această toamnă. Fluctuațiile financiare de care ai parte te scot din zona de confort. Nu reușești să-ți organizezi resursele astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. În această lună există posibilitatea să ai parte de un nou început profesional, pentru că locul de muncă actual sau activitățile pe care le faci acum nu te satisfac pe deplin.

Horoscopul lunii octombrie. Gemeni

În octombrie simți nevoia de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu și dacă n-o primești, o avalanșă de reproșuri și suspiciuni poate alunga armonia din cuplu. Însă, pe măsură ce viața ta profesională se aglomerează, ințelegi mai bine că nu e atât de ușor să-ți împarți timpul încât să mulțumești pe toată lumea. Ultima parte a lunii ar fi bine să o rezervi pentru relaxare, pentru că ai avut parte de o vară grea, obositoare și prima lună de toamnă s-a dovedit a fi la fel sau chiar mai dificilă.

Rac

După o perioadă agitată, în sfârșit astrele îți transmit echilibru și armonie. Starea ta interioară suferă modificări substanțiale în ceea ce privește viața personală. Alegeri dificile și preocupări stresante își fac simțită prezența atunci când vine vorba de carieră. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a lunii octombrie, lucrurile încetinesc. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Leu

Tot ceea ce se întâmplă pe parcursul acestei luni are în vedere împlinirea ta în plan personal. Întâmplările, deciziile, atracțiile – toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la viitor. Deși așteptările tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu faci nici un compromis. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a te simți împlinit. Relația cu familia va fi la fel de bună până acum, însă pot interveni și anumite tensiuni, dar pe care le veți gestiona corect și nu va fi nevoie de prea multă bătaie de cap.

Fecioară

În această lună reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ești responsabilă. În viața personală o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Îți dorești apropierea de anumite persoane și consideri că aceasta este modalitatea prin care o poți obține. Finalul lunii se anunță interesant pentru carieră și s-ar putea să ai parte de o promovare sau de un loc de muncă nou, care să se plieze perfect pe dorințele și așteptările tale, mai ales că în ultima perioadă ai avut parte de ceva dezamăgiri.

Horoscopul lunii octombrie. Balanță

Tot ceea ce trăiești în zilele lunii octombrie te ajută să descoperi lucruri noi despre tine, pe care niciodată nu le-ai știut. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți armonios din punct de vedere personal, mai ales că ai mari așteptări de la tine și vrei mereu să te autodepășești. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai.

Scorpion

Luna aceasta este încărcată din punct de vedere psihic. Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare. Ai de cărat un bagaj emoțional greoi, iar ancorele emoționale pe care le ai nu par să te ajute. Nu te neglija pe tine în favoarea locului de muncă sau a unei persoane, tu ești ceea ce contează cel mai mult și meriți tot binele din lume. Fii mai atent la nevoile tale și oferă-ți atenția necesară.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse să iasă în față și să se facă remarcați dacă se dedică unei cauze nobile, unui proiect umanitar, de voluntariat. Nu este momentul să facă schimbări majore legate de locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății, luna octombrie vine cu tensiuni interioare, gânduri și frământări, iar ceea ce ar trebui să facă acum nativii din zodia Săgetător este să-și canalizeze energia pentru îmbunătățirea stării psihice. Este o perioadă bună pentru relaxare și activități detensionante. Nu vă neglijați!

Capricorn

În momentul de fată, probabil că te simți destul de mulțumit și poți fi sigur că ultimele influențe ale planetelor lucrează foarte mult în favoarea ta. În prezent, totul este bine cu tine, iar succesele recente și viitoare vă vor asigura că toate vor fi bine și cu cei dragi! Această ar trebui să fie o lună remarcabilă în care carieră și ambițiile dvs. personale sunt pe primul plan. Cu cât vă concentrați mai mult pe aceste zone, cu atât mai bine. Nu renunțați la nici o idee-chiar dacă la început pare complet aiurea. Capricornii care studiază vor face progrese și cu sigurantă își vor impresiona tutorii.

Vărsător

Trecutul te sâcâie în luna octombrie cum n-a făcut-o demult. Revin în discutie intâmplări mai vechi, amintiri, incertitudini. Unele căsnicii sau parteneriate profesionale pot fi zdruncinate de acest context astral. E un moment bun să-ți analizezi situația actuală, să tragi linie și să concluzionezi: merită să rămâi sau contextul cere să pleci? Deși preferi să mergi întotdeauna pe drumul știut și bătătorit, acum te poți găsi în situația de a face schimbări, de a păși într-o nouă direcție. Schimbările se vor dovedi a fi un real succes.

Pești

Este timpul să vă gândiți să faceți niște investiții noi. Ideile despre acest lucru vor veni de la sine și veți simți intuitiv unde este corect să vă plasați banii. Este puțin probabil să greșiți. Așadar, indiferent de investiție, încercați să câștigați în timp ce faceți totuși bine. Lucrurile s-ar putea echilibra între tine și partenerul tău. trebuie să fiți foarte atent și să nu lăsati nici măcar cele mai mici răspandiri de posesivitate sau de gelozie să vă acapareze. Orice emoții negative pe care le simți vor fi complet nejustificate și, dacă ești atât de impulsiv pentru a acționa asupra lor sau chiar pentru a le exprima în cuvinte, vei regreta.