Connect with us
Horoscopul nervilor. Cum reacționează fiecare zodie la nervi și situații tensionate

Horoscop

Horoscopul nervilor. Cum reacționează fiecare zodie la nervi și situații tensionate

Horoscopul nervilor. Cum reacționezi la situații tensionate, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Suntem diferiți și reacționăm diferit, iar acesta nu este un lucru rău. Dimpotrivă, e de bine că ne diferențiem de alți oameni mai ales atunci când reacționăm sub stres. Cum ar fi ca, într-o situație de criză, să ne panicăm toți, să răbufnim și să căutăm un țap ispășitor? Ar fi haos!

Horoscopul nervilor

Cum reacționează fiecare zodie în parte la situații tensionate. Cine își păstrează calmul și cui îi vine să se urce pe pereți, cine caută soluții și cine crede că fuga de probleme este sănătoasă.

Zodia Berbec

Berbecul nu pare, dar este foarte răzbunător. Dacă ai reușit să-l superi tare, fii sigur că ai plecat de la inima lui și va face tot posibilul să și-o coacă bine.

Zodia Taur

Când se enervează, nativii zodiei Taur caută să apuce ceva și aruncă unde nimeresc. Fă bine și nu sta în calea lor când au nervi. Se calmează greu, și doar dacă le ceri mii de scuze.

Zodia Gemeni

Gemenii nu sunt violenți din fire, însă obișnuiesc să urle când sunt tensionați. Pur și simplu așa de descarcă ei și se eliberează de stres.

Zodia Rac

Racii se enervează mai greu, dar când o fac, ferește-te din calea lor! Adună greșelile tale până când se umple paharul. Ca să-i împaci vei avea nevoie de foarte multă răbdare.

Horoscop vara 2021

Zodia Leu

Leul erupe ca un vulcan atunci când se enervează. Țipă, aruncă, vorbește urât, și uneori este tentat să recurgă la forță fizică. Partea bună este că le trece la fel de repede.

Zodia Fecioară

De obicei, Fecioarele când sunt nervoase tac și fierb pe dinăuntru. Dacă le-ai supărat, nu vor mai vorbi cu tine cel puțin câteva zile. Când Fecioara se enervează tare și țipă, faci bine dacă te explici și-ți ceri scuze.

Zodia Balanță

Balanțele se enervează greu și chiar și atunci, nu prea reacționează. Nu le place cearta și nu se complică să intre în discuții lungi și contradictorii. În cel mai rău caz te anunță că nu vor să mai audă de tine.

Zodia Scorpion

Scorpionul este o zodie impulsivă și e imposibil să nu-ți dai seama când l-ai supărat. Se va înroși la față și va clocoti pe dinăuntru. Lasă-l să se calmeze, numai așa vei putea discuta normal cu el.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt și ei impulsivi, țipă și aruncă în stânga și-n dreapta cu tot felul de cuvinte dure. Partea bună este că le trece tare repede.

Zodia Capricorn

Capricornul nu reacționează urât la nervi, la tensiune. El te va lua deoparte și îți va spune cât de tare i-ai rănit sentimentele cu gestul tău. Te va face să te simți atât de rău, încât cu siguranță nu îl vei mai supăra.

Zodia Vărsător

Vărsătorul așteaptă scuze multe și lungi, cuvinte dulci și multe multe complimente. Ține la supărare și trebuie să ai răbdare dacă vrei să-l împaci.

Zodia Pești

Peștii fac crize de isterie și pare că nu-i mai poți potoli. Cu puțin tact diplomatic și cu multă voință, poți totuși să restabilești relația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top