Iubesti un barbat Sagetator? Poate ar trebui sa te gandesti la asta…

30.01.2016
Iubesti un barbat Sagetator? Poate ar trebui sa te gandesti la asta…

Iubesti un barbat Sagetator? Acest nativ este extrem de imprevizibil in dragoste. Ii place sa iubeasca patimas si nicio femeie nu poate rezista tentatiei atunci cand il intalneste.

„Barbatul Sagetator este un increzator vesel si jovial, cautand sa se bucure de viata si sa adune experiente si aventuri care sa ii hraneasca convingerile de progres.

Iubeste riscul si exploatarea, este intransigent si tine la propriile dorinte trecand peste orice pentru a si le implini.

Iubirea pentru el este o cale de progres in care va miza pe aventuri nebunesti si va creste starea de bine, dar nu reactioneaza usor la frustrari, fiind cel mai vesel dintre nativi, va combate cu inversunare tot ceea ce il frustreaza, poate uneori nebuneste, fara ratiune, instinctiv si justitiar, dar cu motivatia frustrarii si nu din dorinta de corectitudine.

Stie sa traiasca iubirea cu intensitate si cu putere, dar nu se da in laturi de la experiente noi. Acasa are nevoie de empatie, intelegere si de multa visare, armonie.

Pentru a-l completa, poti miza pe simt artistic, inteligenta si comunicare, pe a-l tine cu picioarele pe pamant fara a-i taia entuziasmul.

Este vulcanic in manifestari si linistit in placere, ii place sa filozofeze pe teme diferite. Il poti acompania la yoga, in tot felul de actiuni de autodescoperire sau experiente inedite si mai ales in explorari si calatorii fizice si imaginare.

Ii place tot ceea ce ii aduce placere si va impartasi cu tine aceste lucruri. In atitudinea lui placerea si armonia sunt lucruri obisnuite si de rutina, caci iubeste provocarile si gustul bun al vietii.

Te poti atasa imediat de el daca si tu cauti bucuriile si fericirea indiferent unde, in lume, iar cand nimic nu sta sa zdruncine universul vostru va fi pe cat poate de devotat. Se plictiseste usor daca nu il stimuleaza relatia voastra si daca nimic antrenant nu se petrece intre voi.

Este o fire activa si vrea sa intretina constructia si investitia voastra, dar nu ii plac toanele, geloziile si nici rigiditatea.

Crede in el si vrea din ce in ce mai mult, pentru el, fie atentie, fie caldura, fie comunicare, fie placere, iar el ofera cadrul necesar si pe el acolo, atata timp cat ii oferi si tu la randul tau bucurii.

Este cel mai potrivit barbat pentru tine daca iti cauti un tip in evolutie si alaturi de care nu vrei sa cunosti emotiile negative , pentru ca se perfectioneaza mereu si isi cauta varianta cea mai buna pe care si-o pune in valoare.

Apreciaza, face complimente, te valorizeaza si iti ofera un stil de care poti deveni cu usurinta atasata, pentru ca stie ca simpla lui prezenta te valideaza pe tine ca femeie si nu din orgoliu ci din dorinta de progres.
In functie de zodia ta, te poate provoca sau te poate consuma, iar daca nu vrei sa il pui pe fuga evita rigiditatea si inflexibilitatea.

Barbatul Sagetator nu isi cauta stabilitatea la coltul biroului sau in extravagante luxuriante ci este mereu activ cautand bucurii si explorand. Nu isi consuma timpul rupand bariere, decat intr-un singur caz, daca vrea sa descopere mai mult din ceea ce se afla in spatele lor.

Femeia potrivita este aceea calda, deschisa, puternica, fara frustrari si orgolii, care cauta si ea bucuria de a trai. Ingradirile nu isi gasesc nici un loc intr-o poveste de iubire cu un barbat Sagetator, nici incruntarea, nici reprosurile sau lipsa de chef, energie, decat atunci cand nu il mai iubesti si cauti altceva.

Te poti lovi insa de dorinta lui de mai mult si de atitudinea in care se culca pe o ureche stiind ca toata increderea lui si puterea credintelor personale ii vor aduce succesul. Dar fiind preocupat de progres personal nu va opune rezistenta schimbarilor si va fi deschis sa il inveti sau sa il provoci”, scrie astrologul Maria Sarbu.