Connect with us
Jupiter în Săgetător. Astrologul Daniela Simulescu spune ce ne așteaptă

Horoscop

Jupiter în Săgetător. Astrologul Daniela Simulescu spune ce ne așteaptă

Jupiter începe să tranziteze zodia Săgetătorului începând din luna noiembrie a acestui an. Fenomenul se termină în decembrie 2019, iar astrologul Daniela Simulescu a spus cum ne înfluențează acest aspect.

„Între 08 noiembrie 2018 – 03 decembrie 2019, Jupiter va tranzita felia Săgetătorului. Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta care oferă expansiune, oportunitate, dezvoltare, lărgirea orizontului, amplificare, înțelepciune, posibilități.

Săgetătorul este semnul străinătății, călătoriei, mutării în altă țară, a înstrăinării, a studiilor înalte, a idealurilor. Iar Jupiter se simte cel mai bine în semnul Săgetătorului.

Concluzia o trageți voi singuri”, a precizat astrologul Daniela Simulescu pe Facebook.

Potorivit astrologului, Jupiter va intra în Săgetător în noiembrie și va sta aici până la sfârșitul anului viitor. Acest lucru va influența în mod deosebit și țara noastră.

„România este Săgetător, are Venus/Mercur/Nodul Nord (punctul destinului), casa guvernului în același semn. Jupiter nu suportă chestiunile ilegale, deci reprezentanții poporului vor trebui să aibă grijă la orice vor dezvolta.

Jupiter te ajută să scapi de pedeapsă dacă ești nevinovat. Dar dacă îți susții nevinovăția, deși știi că nu este așa, statistic, Jupiter te pedepșește și mai rău.

În mod normal, conjuncția lui Jupiter cu planetele enumerate, aduce schimbare, expansiune, împlinire, schimbare pozitivă.

Cu siguranță, focusul va fi pe „îmbunătățirea” guvernului”, a spus Daniela Simulescu,

„Jupiter este și planeta care oferă multe șanse, oportunități și expansiune. Dar are legătură și cu tot ce este peste granițe. Cu alte cuvinte, relațiile tării noastre cu străinătatea vor fi din ce în ce mai importante.

Doar ne pregătim de președinția României la Consiliul Uniunii Europene”, a mai precizat aceasta, într-un interviu acordat pentru dcnews.ro.

„Lilith va face conjuncție cu ascendentul din Vărsător al României și va scoate la suprafață tot ce încercăm să ascundem ca popor. În plus, acest aspect ne va face să luăm anumite decizii la care nu ne-am fi gândit niciodată”, a mai precizat astrologul.

Citește și: Oana Hanganu: Când e Mercur retrograd în 2018 și care sunt zodiile afectate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top