Connect with us
jupiter in scorpion

Horoscop

Jupiter în Scorpion – 10 octombrie. Cum sunt influențate zodiile

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Jupiter în zodia Scorpion, în ziua de 10 octombrie. Este un eveniment astrologic deosebit, cu foarte multe implicații pentru zodii.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018 și va aduce multe schimbări în toate domeniile patronate de această zodie: finanțele, puterea (economică, politică, financiară etc), sectoarele de activitate care țin de siguranță și ordine public.

În plan personal, Jupiter va aduce schimbări în modul în care ne amplificăm și folosim puterea personală, dar și în tot ce este legat de senzualitate și intimitate, spune astrologul Oana Hanganu.

Scorpionul este detectivul perfect, care adună informații și secrete despre alții, pentru a le transforma, la nevoie, în arme puternice. Sunt de așteptat, așadar, numeroase dezvăluiri și scandaluri, în luptele pentru putere.

Dar, prezența planetei Jupiter în acest semn zodiacal cere echilibru și corectitudine în fiecare demers. Încălcarea acestor „norme” impuse de astre nu va rămâne fără urmări.

Iată cum influențează Jupiter în Scorpion fiecare zodie!

Pentru Berbeci, asta înseamnă mult noroc în plan financiar: începe o perioadă foarte bună, în care vor primi cadouri, bani, ajutor financiar, burse, comisioane sau credite în condiții avantajoase.

Taurii vor fi ajutați de Marele Benefic Jupiter să își îmbunătățească relațiile de afaceri sau de muncă, dar și să își evalueze corect relația de cuplu și, dacă e cazul, să facă schimbările necesare.

Pentru Gemeni, asta înseamnă începutul unei perioade excelente în plan profesional: un job nou, o promovare, o mărire de salariu etc.

Pentru Raci, Jupiter în Scorpion înseamnă că începe o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Racii vor avea parte de iubire, iar cei care își doresc să devină părinți vor avea sprijinul astrelor.

Pentru Lei, începe o perioadă norocoasă, în care își pot întări relațiile cu rudele, își pot cumpăra o casă ori se pot muta într-o locuință mai mare, pot demara sau își pot extinde afaceri de familie sau, dacă nu sunt căsătoriți se vor așeza la casa lor.

Marți, 10 octombrie, va începe o perioadă extraordinară pentru cariera Fecioarelor: Jupiter va intra în casa Comunicării, contractelor și afacerilor din astrograma lor, unde va rămâne 13 luni.

Pentru Balanțe, Jupiter în Scorpion înseamnă șanse extraordinare de a-și mări veniturile, dar și decizii mai bune privind investițiile sau economiile.

Pentru nativii Scorpion, începe o perioadă de mari transformări, dar, în această săptămână, ei trebuie să clarifice și să rezolve probleme din trecut, legate se carieră, sănătate sau relații sentimentale.

Pentru Săgetători, asta înseamnă că, în multe cazuri, problemele curente vor fi rezolvate cu ajutorul unor oameni din trecut, care vor reveni, la momentul oportun, în viața nativilor sau la care aceștia vor apela, în ultimă instanță.

Pentru nativii Scorpion, începe o perioadă de mari transformări, dar, în această săptămână, ei trebuie să clarifice și să rezolve probleme din trecut, legate se carieră, sănătate sau relații sentimentale.

Pentru Săgetători, asta înseamnă că, în multe cazuri, problemele curente vor fi rezolvate cu ajutorul unor oameni din trecut, care vor reveni, la momentul oportun, în viața nativilor sau la care aceștia vor apela, în ultimă instanță.

Pentru nativii Capricorn, Jupiter va aduce mulți prieteni, dar și noroc și oportunități prin intermediul prietenilor sau al rețelei profesionale pe care Capricornii vor avea numeroase ocazii să o extindă.

Aflat în Scorpion, Jupiter va dinamiza casa Carierei din astrograma Vărsătorilor, ajutându-i să nu rateze oportunitățile și să facă schimbările necesare, chiar dacă acestea presupun întoarcerea „la școală” sau multe călătorii.

Jupiter va intra în Scorpion și în „casa Străinătății” din astrograma zodiei Pești. Jupiter va rămâne aici până în noiembrie 2018, astfel că, pentru Pești vor urma 13 luni de schimbări majore în viață, mergând până la mutarea într-o altă țară pentru a munci, o perioadă, acolo sau chiar stabilirea definitivă în străinătate.

Citește și: Horoscop lunar octombrie 2017 Oana Hanganu. Jupiter în Scorpion aduce schimbări și provocări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top