Connect with us
Jupiter retrograd în Scorpion este un eveniment astral care are loc în data de 9 martie și care se întinde până în prima parte a lunii iulie.

Horoscop

Jupiter retrograd în Scorpion – Ce provocări va trebui să depășească fiecare zodie, până în iulie!

Începând din data de 9 martie și până în prima parte a lunii iulie, Jupiter, „Marele Benefic”, planeta expansiunii, dezvoltării și norocului intră în Scorpion în mișcare retrogradă.

Conform astrologului Oana Hanganu, Jupiter retrograd în Scorpion ne va obliga să facem schimbările necesare pentru a obține succesul dorit. Fiecare zodie va avea lecții de învățat și provocări de depășit.

Iată cum influențează Jupiter Retrograd în Scorpion fiecare zodie!

Berbec – Vineri, 9 martie, Marele Benefic va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta „casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor. Le este recomandat ca până la această dată să rezolve problemele financiare.

Taur – Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și până în luna iulie, va aduce tot felul de provocări în cuplu sau complicații în parteneriatele de afaceri.

Gemeni – Gemenii vor primi responsabilități de care nu vor fi încântați sau pentru care nu vor fi recompensați corect sau vor fi nevoiți să refacă „din temelii” proiecte sau afaceri.

Rac – Jupiter retrograd va aduce provocări și în relația Racilor cu proprii copii, pentru că va acționa în”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar „casa Iubirii” se referă și la copii.

Leu – În cazul Leilor, perioada cu Jupiter retrograd nu este favorabilă nici căsătoriilor, dar este potrivită pentru rezolvarea unor vechi probleme de familiei.

Fecioară – Nativii vor trebui să renegocieze anumite clauze din contracte, vor amâne călătorii sau vor fi nevoite să reprogrameze ori chiar să anuleze evenimente ce păreau”bătute în cuie”.

Balanță – Jupiter retrograd le va obliga pe Balanțe să găsească noi surse de venit sau să își administreze mai înțelept resursele (energie, timp, bani etc).

Scorpion – Până în iulie, Jupiter retrograd va provoca tot felul de schimbări care îi vor obliga pe nativii Scorpion să se adapteze.

Săgetător – Jupiter retrograd îi va motiva pe Săgetători să rezolve probleme personale din trecut și să lucreze, discret, la proiectele pe care le vor putea lansa cu succes, în noiembrie. Atunci Jupiter va intra în zodia lor.

Capricorn – Jupiter retrograd în Scorpion ar putea să aducă schimbări și în planurile de viitor ale nativilor. Iar unii Capricorni vor reveni la visuri sau idealuri la care, din diferite motive, au renunțat cândva. Viața lor profesională va fi influențată de aceste schimbări.

Vărsător –  În 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în”mers retrograd” în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta casa Carierei din astrograma Vărsătorilor.

Tocmai de aceea, nativii care vor sa facă schimbări în plan profesional sau să obțină promovări, măriri de salariu sau alte avantaje, trebuie să acționeze în prima parte a săptămânii.

Pești – Jupiter retrograd poate însemna și un interes sporit al nativilor Pești pentru anumite cursuri sau pentru vizitarea unor locuri cu semnificație specială.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu: Ce se întâmplă cu lumea și liderii lumii în Anul Câinelui de Pământ

Citește și: Horoscop Oana Hanganu. Sănătatea în Anul Câinelui de Pământ, ce organe sunt vulnerabile

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru luna martie 2018. Vor fi 10 evenimente astrologice majore!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top