Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum își ruinează zodiile viața

13.05.2017
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum își ruinează zodiile viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum își ruinează zodiile viața. Acesta a dezvăluit punctele slabe ale zodiilor, alături de Lidia Fecioru, scrie teotrandafir.com.

„Capricornii își distrug viața făcând competiție cu ei înșiși. Vor să le arate tuturor că ei sunt cei mai buni. Ei pun presiune foarte mare asupra lor înșiși. De aici își pot complica viața de familie.

CITEȘTE AICI: Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Probleme în amor pentru două zodii

Fecioarele au tendința de a face competiție cu ele. Ele sunt atât de oscilante. Când se află la începutul unei uniuni, nu observă că ele se află la rodul despărțirii. Sistemul de informații la Fecioare: ele știu toate bârfele, ele știut tot.

Taurii au aceeași consecvență și perseverare diabolică. Mereu vor să se impună în fața celorlalți. Nu își oferă niciun pic de respiro, mai multă dragoste.

Vărsătorii sunt zodii frumușele, dar îi strică faptul că trăiesc în trecut/ Își duc bagajele dintr-o etapă în alta a vieții. Sunt ceva mai conservatori, mai zgârciți, iar asta îi distruge. Cu toate astea, Vărsătorii sunt zodiile viitorului.

Balanțele știu să se sacrifice pentru trăinicia unui parteneriat. În general le place să le facă pe plac celorlalți și uită complet de ei.

Află în continuare cum își distrug zodiile viata din Revista TEO

Știri pe aceeași temă