Data: 07 Ian. 2017, Ora publicării:20:37

Luna norocoasă în 2017, în funcție de zodie, dezvăluită de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, care va fi luna norocoasă a fiecărei zodii în 2017.

Luna norocoasă în 2017 a fiecărei zodii

Berbec – Iunie

În iunie, Berbecii sunt în atenția tuturor. Toți cei apropiați te ajută. Cei singuri pot începe o nouă relație cu calități de a deveni foarte serioasă.

Taur – Decembrie

Deciziile luate le vor aduce beneficii. Anul se încheie fantastic cu rezultate bune în toate. Dragostea nu aduce oscilații. Unde s-a înfiripat o relație, să nu persevereze în încăpățânare. Taurii trebuie să se lase purtați pe valul apei.

Gemeni – Martie

Lună plină de optimism și veselie. Gemenii finalizează toate proiectele și au multă energie. În dragoste totul este ok. Partenerul se va strădui să vă facă viața mai plăcută.

Rac – septembrie

Sunteți pozitivi și aveți parte de beneficii financiare. Racii singuri pot găsi o relație foarte serioasă.

Leu – iulie

Realizați tot ce v-ați propus. Vă impui, poti sa ii manipulezi usor pe cei din jur. in dragoste nu apar schimbari majore, nu cautati senzationalul

Fecioară – ianuarie

Energia e stapână pe ea. Munca dă beneficii. Fecioarele singure in luna ianuarie pot intâlni marea dragoste. Cei căsătoriți vor avea o relație fantastică și poate fi îmbogățită.

Balanță – aprilie

Functioneaza fantastic in plan sentimental. Vor avea 2-3-4-5 iubiți. Viața sexuală este perfectă. în profesie apar persoane importante care îi atrag . Le pot oferi o multime de oportunități. Se întrevede o schimbare și pot obține multe lurcruri benefice. Crește diplomația, dar sunt și mult mai comunicative.

Scorpion – octombrie

Energie, extraordinar de carismatic, poate promova profesional. În dragoste este o lună fără excese. Nu-i merge rău.

Săgetător – august

I se schimbă situația financiară din bine in foarte bine. Cei care au fost multumiți vor trece la bine, finalizează toate proiectele și le recomandă să fie pozitivi pe tot parcursul anului.

Capricorn – februarie

Sub aspect financiar , Capricornii își vor gestiona mai bine banii. Vor face investiții bune și vor gândi de două ori . Armonie și căldură sufletească.

Vărsător – mai

Vor trece peste absolut orice obstacol. Finalizează toate sarcinile. Se simt impliniți și în dragoste. Cei singuri au șansa de a găsi marea dragoste.

Pești – noiembrie

Creativi, fermi în opinii, au beneficii în sfera profesională. Cei singuri au șanse de a găsi iubirea căutată, cei căsătoriți vor avea o lună de vis.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 07 Ian. 2017, Ultima actualizare: 07 Ian. 2017 20:38
Scris de , în Horoscop
loading...
Comentarii