LUNA nouă în Balanță! Schimbări majore, două femei din zodiac își înșală jumătatea

19.10.2017
LUNA nouă în Balanță! Schimbări majore, două femei din zodiac își înșală jumătatea

Fenomenul astrologic pe care toată lumea îl urmărește în această perioadă este Luna Nouă în Balanță. Pe data de 19 octombrie la ora 22:12, Luna va traversa zodia Balanță și va veni cu câteva schimbări neașteptate cu care zodiile trebuie să se confrunte.

Luna Nouă intră în Balanță. Iată ce zodii își înșală partenerul!

Berbec

Femeia născută în zodia Berbec este dominată de foarte multe sentimente contradictorii în această perioadă, mai ales din cauza fenomenului astrologic. Nu se poate hotărî asupra lucrurilor pe care și le dorește și nici nu se mai simte sigură pe relația pe care o are. Este de ajuns ca într-o seară să cunoască un alt bărbat pentru ca lucrurile să escaladeze rapid.

Gemeni

Nativa zodiei Gemeni se pierde cu firea odată cu Luna Nouă în Balanță. Încearcă din răsputeri să fie cu capul pe umeri, dar nu reușește. Partenerul ei se străduiește să o aducă pe drumul cel bun și o ajută cum poate, dar ea preferă să caute consolarea în brațele altui bărbat. Nu îi va fi mai bine, ci doar se va hrăni cu o iluzie.

Taur

Productivitatea ta are foarte mult de suferit în această perioadă. Există o energie negativă în atmosferă care te împiedică să îți duci la bun sfârșit sarcinile. Încearcă să prioritizezi și să faci ceea ce este mai important, urgent. Toate celelalte mai pot aștepta până îți vei reveni la starea de bine.

Rac

Evită să transmiți informații despre care nu ai nicio siguranță, Luna Nouă în Balanță influențează foarte mult comunicarea zilele astea, dar nu într-un sens bun. Ai putea risca să fii înțeleasă greșit, chiar dacă vorbești așa cum o faci de obicei. Mai bine păstrează ceea ce ai de spus pentru momentul în care o să fii 100% sigură.

Leu

Sunt încurajate vizitele la prieteni și familie în aceste zile. Vei petrece clipe minunate și te vei încărca cu energia de care aveai atâta nevoie. Încearcă să uiți de frustrările de la birou și să te bucuri de momentele cu adevărat importante. Ia o felie de pizza, umple-ți paharul cu ceva și deconectează-te!

Cum afectează Luna Nouă în Balanță celelalte zodii

Fecioară

Luna Plină în Balanță vine cu frustrare și singurătate în cazul tău. Tot ce vrei este să petreci o după-amiază romantică alături de partenerul tău, dar problema este că nu reușești să dai de el. Telefonul nu te ajută în acest caz, prietenii sunt de negăsit și toată lumea pare că e prea ocupată ca să te bage în seamă.

Balanță
Nu ai prea multă energie astăzi, așa că preferi să citești ceva sau să te concentrezi asupra unei lucrări pe care ar fi trebuit să o termini. Nu prea ai chef nici de aceste activități, dar măcar nu presupun investiție de energie. Partea bună e că va ieși foarte bine. Folosește-te cât poți de mult de ziua aceasta.

Scorpion

Ai senzația că toți pereții vor cădea pe tine. Nu lăsa ca asta să se întâmple și fă orice crezi că îți va ridica moralul și te va ajuta să devii mai motivată. Este posibil ca multitudinea de responsabilități să te fi adus în starea asta, dar ești o persoană inteligentă care nu se lasă doborâtă atât de ușor. Ia o pauză de la rutină și mergi în oraș într-o seară. Te vei distra.

Săgetător

Astăzi îți este greu să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. În mod normal ești eficientă și 100% implicată. Ai voie să dai vina pe Luna Nouă care intră în Balanță și care aduce cu sine unele influențe dăunătoare. Trebuie să te mobilizezi și să treci peste această stare care te încearcă. Mâine va fi mai bine.

Capricorn

Tu și partenerul tău păreți să fiți complet separați unul de celălalt astăzi. Fiecare aveți obligațiile personale de care trebuie să vă ocupați. Chiar dacă v-ați plănuit să luați cina împreună, există ceva care nu vă permite să vă conectați. Deși este frustrant, nu trebuie să renunțați. Va merita așteptarea pe deplin.

Vărsător

Luna Nouă în Balanță îți încolțește în suflet ideea că poate ai fost prea generoasă până acum. Ai cumpărat cuiva un cadou, dar te temi că poate ai exagerat. Acum este prea târziu să o mai dai înapoi, dar nu îți mai face atâtea griji. Fiecare gest în parte este apreciat foarte mult, așa că tot ceea ce faci bine se va întoarce.

Pești

Atunci când vine vorba despre chestiunile financiare ești o persoană practică, dar, uneori, consumerismul îți provoacă stres. Bineînțeles că vrei să îi arăți partenerului că îți pasă și că ești atentă, dar nu trebuie să cheltui mulți bani în acest sens. Găsește un echilibru cu care să puteți trăi amândoi.

Luna Nouă în Balanță aduce foarte multe schimbări pentru toate zodiile. Acestea trebuie să le gestioneze corespunzător pentru ca lucrurile să nu scape de sub control.