Luna Nouă în Fecioară pe 17 septembrie 2020. Ce noutăți aduce în viața zodiilor

16.09.2020
Luna Nouă în Fecioară pe 17 septembrie 2020. Ce noutăți aduce în viața zodiilor

Luna septembrie este foarte încărcată de evenimente astrologice, care aduc schimbări semnificative în viețile zodiilor. La data de 17 septembrie avem Luna Nouă în Fecioară, care reprezintă un moment pentru noi începuturi creative. Multe zodii vor avea acum ocazia de a se analiza mai bine, de a descoperi ce nu funcționează și ce schimbări ar trebui făcute în viața, meseria sau comportamentul lor.

Luna Nouă în Fecioară, benefică pentru zodii

Luna Nouă în Fecioară vine de fiecare dată cu noi începuturi, deschide uși și stimulează, iar de această dată, prin aspectele pe care le face cu celelalte planete de pe bolta cerească, vine cu o energie aparte care favorizează schimbări surprinzătoare, dar foarte favorabile. Influența acestui eveniment astrologic se va resimți mult timp de acum, deoarece are o putere excepțională. Trebuie să fim atenți la acțiunile noastre din această perioadă și să nu profităm prea mult de beneficii, să nu sărim calul.

Luna Nouă în Fecioară este asociată cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a vă gândi la ce trebuie să schimbați în viața voastră și de ce noutăți aveți nevoie pentru a evolua frumos, așa cum v-ați dorit mereu. Fecioara, semnul ce îmbracă acest moment astral, oferă o perspectiva realistă asupra a ceea ce trebuie analizat, organiza și ordonat în viața noastră. Această noutate va veni ca o mare surpriză, mai ales pentru cei care simt că s-au pierdut pe drumul lor spre succes și nu își mai găsesc liniștea și stabilitatea.

Luna Nouă în Fecioara este o perioadă ideală de a ne pune treburile în ordine perfectă și ne dă undă verde să clarificăm aspectele din câteva domenii: muncă, sănătate și iubire. Dacă unii dintre noi au dat prea mult în relațiile lor în ultima vreme, fără a primi, această Lună Nouă îi va face să se aprecieze mai mult și să aibă așteptări de la partener, să imblânzească lucrurile și să găsească o nouă cale. Sigur, e nevoie de participarea amândurora, însă Universul este de partea celui care chiar vrea o schimbare și depune efort pentru a schimba ceva.

Semnele zodiacale, unele dintre ele, vor avea parte de noi perspective. Unele își vor da seama unde au greșit și vor încerca să repare, mai ales atunci când vine vorba de relații de iubire, căsnicii sau relațiile cu familia, care, pentru unii, scârțâie în ultima vreme. Este un moment benefic, în care puteți pune capăt unei situații neplăcute. Analizați mai bine planurile de viitor, nu vă grăbiți și cereți ajutor ori de câte ori aveți nevoie.