Luna Nouă în Gemeni. Ce schimbări va suferi fiecare zodie

23.05.2020
Luna Nouă în Gemeni. Ce schimbări va suferi fiecare zodie

Pe 22 mai 2020 s-a format Luna Nouă în zodia Gemeni. Aceasta va fi o lunație cu o energie foarte puternică, care va amprenta toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață. Schimbările vor fi evidente chiar din următoarele momente de la marele eveniment. Zodiile vor avea parte de noi începuturi și vor găsi multe porți deschise spre cele mai mari forme ale succesului.

Luna Nouă. Berbec

Berbecii vor avea schimbări în sectorul comunicării și cel al negocierilor. Evenimente importante se vor desfășura în acest sens. Există posibilitatea să renegocieze contracte, mai ales din punct de vedere financiar, să înceapă noi proiecte educaționale, să se implice în activități comerciale care să le aducă câștiguri mari. De asemenea, sunt prevăzute și împăcări cu cei dragi, precum și oportunități de călătorie.

Taur

Taurii vor avea parte de succes în plan financiar. Se vor bucura din plin de succesul adus de câștigurile obținute chiar din serviciile prestate de ei. Posibile renegocieri salariale, renegocieri ale unor plăți. De altfel, există și posibilitatea de redescoperire a unor noi surse de venit și găsirea de noi colaborări aducătoare de profit.

Gemeni

Luna Nouă se va forma în semnul lor, iar gemenii vor fi cei care se bucură de cel mai mare succes în această perioadă. Acest fenomen le va aduce șanse noi și unice legate de viața profesională și eventualele câștiguri, dar și de viața personală și relațiile de prietenie sau amoroase. Gemenii vor fi foarte inventivi și vor avea idei noi pe toate planurile, mintea le va merge brici.

Rac

Racii își vor depăși în această perioadă toate fricile și vor depăși orice piedică. Este un moment de vindecare, de scoatere la suprafață și analizare a unor amintiri, situații lăsate neîncheiate, foste relații. Racii vor avea tendința să se interiorizeze și să ascundă ce simt față de ceilalți din dorința de a nu le demonstra că sunt slabi și uneori suferă. Pot avea și probleme legate de insomnii.

Leu

Vei avea parte de schimbări atât în ceea ce privește cariera, locul de muncă și întreaga activitatea profesională. În plus, vor exista schimbări și în plan sentimental sau cel al anturajului. Vei avea parte de o nouă relație și vei lega prietenii cu oameni interesanți. De asemenea, vei pune capăt unor conflicte cu cei dragi și vă veți recăpăta relațiile apropiate de odinioară.

Luna Nouă. Fecioară

Luna Nouă vă va aduce schimbări majore în plan profesional. Este vorba de un nou job, colegi noi sau chiar o promovare care vă va aduce în fruntea posturilor. Statutul social se va modifica și vă veți bucura de aprecierea și recunoașterea pe care v-ați dorit-o dintotdeauna. În plus, veți intra în contact cu oameni noi și veți descoperi și alte tipuri de mentalități.

Balanță

Luna Nouă vă va schimba mentalitatea într-un mod evident și veți fi împins să luați mai multe decizii în urma acestei schimbări. Fenomenul vă va ajuta foarte mult, pentru că vă gândiți serios din acest moment să vă îmbunătățiți bagajul de cunoștințe. De aceea, există posibilitatea să vă înscrieți la un seminar nou sau orice alt program care vă poate aduce diplome.

Scorpion

Nativii acestei zodii vor avea parte de reevaluări și regândiri în sectorul financiar. O moștenire v-ar putea aduce un câștig fabulos, însă va trebui să luptați pentru a-l obține, pentru că este la mijloc un proces din cauza altor persoane care râvnesc la acest bun. De asemenea, relațiile amoroase ar putea căpăta o altă forma și v-ați putea implica într-o aventură de scurtă durată.

Luna Nouă. Săgetător

Săgetătorii se gândesc foarte serios la o relație de lungă durată și chiar la idee de a-și întemeia o familie. Există posibilitatea de a vă împăca cu partenerul dacă ați fost separați de curând. De altfel, vor încheia mai multe parteneriate profesionale, de afaceri, care le vor aduce câștiguri materiale destul de atractive. Veți semna contracte importante.

Capricorn

Bani, bani, bani. Capricornii vor primi în urma acestui eveniment sume importante de bani și își vor stabiliza situația financiară care în ultima vreme a avut de suferit destul de mult. De asemenea, și stilul de viață se va îmbunătăți. Veți lăsa deoparte agitația și haosul de până acum și veți adopta un mod de a trăi liniștit și organizat, ce va urma un program bine stabilit.

Vărsător

Vă veți gândi mai mult la persoana iubită după această mișcare efectuată de Luna Nouă. Așadar, vă vor preocupa dorințele ei și veți încerca să i le îndepliniți. În plus, veți fi foarte atent la educația copiilor și veți face tot ce vă stă în putință ca aceasta să fie una exemplară. Concentrați-vă pe pasiunile lor și apelați la specialiști pentru a le exersa și a le pune în valoare.

Pești

Peștii au în vedere schimbarea locuinței sau renovarea completă a celei vechi. De asemenea, relația cu apropiații se va schimba, va fi reevaluată și se va îmbunătăți complet. Noi orizonturi în relații, o schimbare a opticii asupra ideii de cămin, familie, reîntoarcerea la copilărie. Vă veți gândi mai mult decât de obicei la vremurile apuse, cărora le duceți dorul.

Citește aici horoscopul iubirii din luna iunie sau află cum se va schimba sensul vieții tale.