Lună Nouă în Leu, 19 august. Cum vom fi influențați de acest eveniment astrologic

18.08.2020
Lună Nouă în Leu, 19 august. Cum vom fi influențați de acest eveniment astrologic

Pe 19 august, un nou eveniment astronomic vine să le schimbe viaţa unor nativi. Luna Noua este asociată cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți nou în viața voastră. Luna Nouă în Leu are, de această dată, o influenţă extrem de mare asupra majorităţii. Află cum anume te afectează și cum va fi schimbat destinul tău!

Lună Nouă în Leu, 19 august. Cum vom fi influențați de acest eveniment astrologic

Este un moment în care schimbările din viața voastră vă influențează destinul. Astăzi, astrele știu ce vă doriți cu adevărat și vin în ajutorul vostru, cu surprize care mai de care. În acrastă zi trebuie să dăm iubirii o șansă. Oricât de întunecate ni se par lucrurile, acest important eveniment astral ne face mai curajoși, iar soarele pe care ne bazăm va răsări întotdeauna.

Luna Nouă  în Leu este momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, iar fenomenul este aducător de noi orizonturi, de noi direcții în viață și, implicit, de noi începuturi.  Dacă vorbim la modul general, aceste noi începuturi țin de restabilirea sistemului de valori la care ne-am raportat până acum, iar acesta restabilire va fi în acord cu aceste calități.

Aceste începuturi trebuie sa fie îndrăznețe, luminoase, mărețe, regale. Temele Leului, semnele ce îmbracă această Lună Nouă țin de creativitate, iubire, copii, piața bursieră, guvernanți, industria divertismentului, sportul profesional, inima, fast și ceremonii, teatru ( de multe ori dramatic), speculații, hobby-uri, mândrie, drepturi egale pentru toți. Leul, condus de Soare, simbolizează inima noastră, expresia noastră creativă, bucuria noastră și modul în care alegem să strălucim în lume.

Această Lună Nouă în leu aduce oportunități legate de aceste teme, noi moduri de a iubi, de a relaționa, de a ne exprima creativitatea, unicitatea, de a ne aduce aminte de divinitatea din noi, de a vedea binele acolo unde incercăm sa dramatizăm, exagerăm. Ceea ce mai putem afirma este că schimbările pe care le vom trăi acum, indiferent cât de catastrofale ni se pot părea pe moment, vor fi spre binele nostru, mai corect spus, spre îndeplinirea Sensului Vieții. Impactul acestei lunații se va resimți o lună de acum înainte, însă foarte puternic în următoarele aproximativ două săptămâni.