Connect with us
Luna nouă în Vărsător. Eveniment astrologic important și puternic

Horoscop

Luna nouă în Vărsător. Eveniment astrologic important și puternic

Luna nouă în Vărsător. Fenomenul de Lună nouă în Vărsător are loc în data de 11 februarie. Această mișcare aduce numeroase schimbări în viața noastră și reprezintă un mod de a ne pregăti pentru tot ce este mai rău. Totuși, este loc și de avantaje numeroase, pentru că vom avea parte și de unele reușite.

Luna Nouă în Vărsător

Luna Nouă intră în Vărsător la data de 11 februarie și aduce schimbări importante în viețile noastre. Trebuie să fim mai atenți pe ceea ce se întâmplă în interiorul nostru și să lucrăm la unele aspecte în acest sens. Este importantă sănătatea mentală, pentru că trebuie să funcționăm bine pentru a putea da randament în viața de zi cu zi.

Trebuie să fim mai atenți la relațiile amoroase. Tindem să fim ignoranți cu cei din jur și nu ne ajută deloc. Deși știm că așa atragem mai mult o persoană, trebuie să înțelege și că nu merge acest truc la nesfășit și că cel de lângă noi s-ar putea sătura de aroganța și mofturile noastre.

Renunțați la bârfe în această perioadă. Nu dă bine ca cei din jur să audă despre tine că recurgi la astfel de gesturi pentru a atrage atenția sau pentru alte interese personale. În această perioadă, Luna nouă în Vărsător ne învață să fim mai atenți la ce spunem, pentru că orice poate fi folosit împotriva noastră.

Lăsați deoparte setea de muncă

Luna nouă în Vărsător sugerează să fim mai atenți la munca în exces și să ne concentrăm asupra propriei persoane. Este mai important să ne simțim bine cu propria persoană, să ne odihnim și să nu ne mai expunem atât de mult stresului de zi cu zi.

O vacanță ne-ar prinde foarte bine în această perioadă. Dacă nu poate fi vorba de o vacanță exotică, de vizitarea unui loc îndepărtat, alegeți un oraș, un loc special, la care aveți acces cu ușurință.

Unele zodii vor avea parte de mari beneficii cu ocazia acestui eveniment astrologic. Vor avea parte de o perioadă extrem de liniștită, de mult timp liber, de care vor profita pentru a-l petrece cu familia. Veți învăța să nu mai lăsați de la voi atunci când nu este cazul și să vă impuneți punctul de vedere mai mult și să refuzați atunci când trebuie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top