Connect with us
Luna Plină în Fecioară are loc în noaptea de 1 spre 2 martie 2018 și ne va ajuta să facem alegeri importante.

Horoscop

Lună Plină în Fecioară – Șansă extraordinară pentru mai multe zodii! Cine sunt marii avantajați

În noaptea de 1 spre 2 martie are loc Luna Plină în Fecioară, primul eveniment astrologic important al acestei primăveri.

Luna Plină de la începutul lui martie va avea loc în zodia Fecioară și ne va ajuta să facem alegeri importante, să ne punem în practică ideile, dar și să dăm sănătății atenția cuvenită, spune astrologul Oana Hanganu.

Iată cum este influențată zodia ta de acest eveniment:

Luna Plină care va avea loc în zodia Fecioară, va influența și casa Sănătății din astrograma Berbecilor. Aceștia își pot rezolva, acum, eventuale probleme de sănătate sau aleg un stil de viață mai echilibrat.

Luna Plină de la inceput de martie îi va ajuta mult pe nativii Taur care doresc să își pună în valoare creativitatea prin proiecte personale sau care vor să își transforme hobby-utile în afaceri.

Pentru Gemeni, acest eveniment poate însemna și o mai mare atenție acordată siguranței familiei și stabilității financiare.

Iar Mercur, planeta care îi patronează și care se află, de asemenea, în sectorul Carierei din astrogramă, îi poate ajuta să obțină avantaje extraordinare din noi contracte și afaceri.

Luna Plină are un impact deosebit asupra Racilor pentru că ei sunt patronați de astrul nopții.

Cu Lună Plină în sectorul Comunicării, aceștia vor avea o agendă încărcată, iar unul dintre evenimentele la care vor participa ar putea fi, de fapt, șansa lor.

Atunci ar putea să întâlnească o persoană specială, care va juca un rol important în cariera sau in viața lor personală.

În noaptea de 1 spre 2 martie, Luna  Plină care va avea loc în zodia Fecioară  va dinamiza casa Banilor din astrograma Leilor.

Ei vor găsi noi surse de venit, vor primi salarii mai mari sau, și mai sigur, o serie de bonusuri și alte recompense. Iar asta pentru că în  favoarea lor va acționa și Micul Benefic Venus.

Luna Plină va avea loc chiar în zodia Fecioarelor și le va încuraja să își analizeze viața și să ia decizii importante, pe termen lung.

Și, cum planeta care le patronează pe Fecioare (Mercur) se află în zodia Pești, multe dintre deciziile luate de nativi vor viza relațiile: relația de cuplu, relațiile de afaceri, de prietenie etc.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Balanțelor.

Iar asta înseamnă că nativii trebuie să se concentreze pe proiectele personale, să nu vorbească prea mult sau prea devreme despre ele și să profite de șansele care pot apărea cu ajutorul unui fost prieten, coleg sau partener.

Luna Plină din noaptea de  1/2 martie le va aduce nu doar noi prieteni pentru Scorpioni, ci și ocazia de a-și extinde cercul social și de a întâlni posibili parteneri de afaceri sau colaboratori.

Această Lună Plină poate fi și un moment important în care, încurajați sau inspirați de un prieten, Scorpionii își  vor face noi planuri de viitor, nu doar în afaceri, ci și  în plan sentimental.

Pentru nativii din zodia Săgetător, acest eveniment înseamnă șanse extraordinare, recompense ori premii sau, în  cazul multor Săgetători, schimbări majore, cum ar fi cele vizând domeniul de activitate.

Ajutați de astre vor fi și Capricornii care vor susține examene sau cei care urmează diferite programe de studiu sau de perfecționare în domeniul lor de activitate.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie, care va avea loc în zodia Fecioară și în casa Banilor altora din astrograma generală a Vărsătorilor. Vărsătorii trec printr-o perioadă norocoasă pentru că Venus, Micul Benefic din astrologie, se va afla, și în această săptămână, în casa Banilor proprii din astrograma lor.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Mariajului din astrograma generală a Peștilor.

Foarte mulți nativi își vor întâlni sufletul-pereche, mai ales că în zodia lor se află Venus, planeta Iubirii. Pentru cei care au, deja, o relație, dar nu sunt căsătoriți, Luba Plină le va intensifica dorința de a-și întemeia o familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top