Connect with us
lună plină în rac

Horoscop

Lună Plină în Rac – 2 ianuarie. Bucurie mare pentru 3 zodii!

Pe 2 ianuarie va avea loc primul eveniment astrologic important al acestui an: Luna Plină în Rac

Ianuarie va începe cu o Lună Plină în zodia Rac (semn al familiei, tradiției, generozității) și se va încheia cu o Lună Plină în zodia Leu (semn al iubirii, creativității și al dorinței de succes), spune astrologul Oana Hanganu.

Să vedem cum va fi influențată fiecare zodie de acest fenomen.

Luna Plină din data de 2 ianuarie le va aduce motive de mulțumire celor din zodia Berbec.

Unii se vor muta, în prima săptămână din an, iar alții vor dori să își cumpere   o nouă locuință sau vor dori să își  reamenajeze sau redecoreze casa. Alți nativi Berbec vor investi în terenuri, vor lua în calcul o afacere de familie sau se vor contribui mai mult la bugetul familiei.

Luna ianuarie va fi plină de oportunități pentru nativii Taur, chiar de la început. Mercur, planeta Comunicării și afacerilor, îi va ajuta să atragă norocul, banii și cadourile valoroase.

Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie le va aduce vești, invitații și numeroase ocazii de a socializa și de a-și face noi prieteni.

Gemenii încep anul cu dreptul: Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc în casa Banilor din astrograma lor!  Pentru cei singuri, o posibilă nouă iubire sau o relației la distanță.

Pentru nativii Rac, această Lună Plină poate aduce o schimbare de look sau o schimbare mai profundă, care va viza stilul de viață, relația cu ceilalți, atitudinea față de succes ori față de tot ceea ce definește responsabilitatea în familie sau la locul de muncă.

Luna Plină din data de 2 ianuarie va accentua nevoia de odihnă și relaxare  pentru că va avea loc în zodia Rac și în casa a XII-a din astrograma nativilor Leu.

Pentru ei, acest fenomen nu va fi un moment extraordinar pentru lansarea unor noi proiecte, ci pentru regăsirea liniștii interioare, pentru meditație, pentru vizitarea unor locuri cu încărcătură spirituală sau pentru o mai mare atenție acordată intuiției și creativității.

Luna Plină din data de 2 ianuarie va pune accent pe relațiile Fecioarelor cu prietenii și nu este exclus ca acestea să își “restructureze” cercul de prieteni chiar acum, la început de an.

Evenimentul din 2 ianuarie va fi, de asemenea, un moment favorabil pentru noi speranțe și pentru stabilirea unor noi strategii care să le transforme în realitate.

Deciziile vor fi necesare mai ales în plan profesional pentru Balanțe, pentru că Luna Plină din data de 2 ianuarie va avea loc în zodia Rac și în sectorul Carierei din astrograma Balanțelor.

Pentru Scorpionii care locuiesc departe de cei dragi, Luna Plină va fi un moment delicat, pentru că va accentua sensibilitatea și va amplifica emoțiile și dorința de a fi alaturi de partener sau copii.

In plan profesional, această Lună Plină poate veni, însă, cu vești foarte bune pentru Scorpionii care vor să lucreze, să călătorească ori să se stabilească în străinătate.

Pentru Săgetători, acest eveniment care va aduce mai multă pasiune și senzualitate în cuplu, dar și mai multe avantaje pe care nativii le vor obține pe seama sau prin intermediul altora.

Luna Plină din data de 2 ianuarie  va avea loc în zodia Rac și în sectorul Mariajului din astrograma Capricornilor.

Unii nativi se vor simți împliniți în actuala relație, în timp ce alții vor conștientiza ce își doresc, cu adevărat, într-o relație, iar alții, îndrăgostiți dar necăsătoriți, se vor gândi la întemeierea unei familii.

Pentru Vărsători, Luna Plină din 2 ianuarie poate veni cu recompense pentru activitatea din anul trecut, dar și cu dorința de autoevaluare. Iar unii nativi vor ajunge la concluzia că job-ul actual nu este ceea ce își doresc ch adevărat sau că a venit momentul să aibă propria afacere.

Luna Plină din 2 ianuarie poate fi și un moment al adevărului, în care nativii Pești singuri își vor conștientiza greșelile din relațiile anterioare și vor stabili ce se trebui să schimbe sau cum ar trebui să se schimbe pentru a chema și a păstra iubirea în viața lor.

Citește și: Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Capricornii, vedetele lunii. Gemenii, marii norocoși

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top