Connect with us
Mercur în retrograd. Din 30 ianuarie ne așteaptă schimbări majore pe toate planurile

Horoscop

Mercur în retrograd. Din 30 ianuarie ne așteaptă schimbări majore pe toate planurile

Mercur în retrograd. La 30 ianuarie, mercur intră în retrograd pentru prima dată în acest an. Toate zodiile vor fi afectate de această mișcare și trebuie să știe ce le așteaptă în urma unui eveniment astrologic atât de important. Pe lângă lucrurile pozitive care vor apărea în viața noastră din această dată, ne vom confrunta și cu multe problemele, pe care le vom depăși cu greu.

Ce ne-a pregătit Mercur retrograd

Mercur retrograd are loc la data de 30 ianuarie și este primul eveniment de acest fel din noul an. Mercur intră în zodia Vărsătorului și va sta aici până la data de 21 februarie, ceea ce înseamnă că ne așteaptă trei săptămâni de schimbări majore, în  care ne vom confrunta cu tot felul de stări.

Cele trei săptămâni ar putea deveni o perioadă chiar interesantă dacă știm cum să abordăm lucrurile. Dacă nu ne vom panica și vom învăța să ne menținem calmul în orice situație, indiferent de ce implică ea. Cu toții vom resimți schimbările de la început de an și vom reacționa diferit.

Mercur retrograd nu încurajează deciziile importante

În această perioadă ar fi bine să nu luăm decizii importante. Am putea fi ceva mai agitați decât de obicei, ceea ce ne-ar putea determina să nu luăm cele mai bune decizii și să ne implicăm în proiecte importante, pe care nu vom fi capabili să le susținem și să le ducem la sfârșit cu bine.

Fii atent la modul în care reacționezi cu cei din jurul tău. Agitația de care dăm dovadă acum ne-ar putea afecta modul de comunicarea și, implicit, relația noastră cu cei apropiați. Unii dintre noi vor fi ceva mai sensibili în aceste zile și s-ar putea să nu ne aceepte atât de ușor toate toanele și ieșirile, deci am putea avea de suferit dacă nu suntem atenți și la nevoile celorlalți.

Să nu-ți fie teamă să spui ce ai pe suflet. Sinceritatea este foarte apreciată în aceste 3 săptămâni și ar fi bine să profităm de ea cât de mult putem. Chiar dacă adevărul i-ar putea supăra pe cei din jurul nostru, nu trebuie să-i mințim doar de dragul de a-i face să se simtă bine. Înainte de toate, ne mințim pe noi și sigur nu vrem să complicăm situația și mai mult decât o face Mercur retrograd.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top