Connect with us
ce te face irezistibil în funcție de zodie în 2018

Horoscop

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce te face irezistibil în funcție de zodie în 2018

Fiecare zodie are anumite calități, prin care poate ieși în evidență, spune numerologul. În 2018, nativii vor avea o trăsătură care îi va face irezistibili pentru ceilalți.

Berbec- Pozitivitatea, e un deschizător de drumuri. Dacă ești pozitiv, ce oferi știi că primești, atunci anul acesta, vei radia. Trebuie să fie la fel de zâmbăreț și să fie alături de ceilalți.

Taur – Prin excelență au o trăsăutră de bază: Generozitatea fantastic de mare. Mai exprimă și grija față de cel de lîngă el, de a-l susține și de a-i oferi iubire.

Gemeni – Nu se tem să iubească și să răspândească dragoste. Ei fac viața frumoasă. Trebuie să fie veseli în continuare și să răspândească dragostea și afecțiunea.

Rac – Racii au niște apanaje, radiază empatie. E o caracteristică fantastică. Plus de astea, Racii au și inuiția. Ei te simt dacă ai nevoie și devin mama răniților.

Leu – Te dărâmă cu încrederea în el. Ei pleacă cu această încredere spre reușită. Ceilalți se pot inspira de la el.

Fecioară – Ambiția ieșită din comun. Empatia combinată cu inteligența îi face mai buni. Trebuie să dea dovadă de ambiție și să fie muncitori.

Balanță – Au entuziasm și idei și proiecte pe care le pun în aplicare. Își exercită influența asupra celorlalți.

Scorpion – Iese în evidența anul acesta prin loialitatea și dedicarea cu care vine în întâmpinarea apropiaților. Scorpionul e fantastic de loial și dedicat.

Săgetător – Domină prin libertatea lui în 2018, afară de inteligența lui ieșită din comun. Poate mobiliza mase de oameni. Îi poate aduce pe mulți pe linia de plutire.

Capricorn – Iese în evidență prin muncă. Are un an în care seduce. Capricornii înfloresc anul acesta. E o zodie cu foarte multă afectivitate.

Vărsător- Ies în evidență prin autenticitate. Ei debordează prin sinceritate. Nu trebuie supărați anul acesta. Câștigă prin felul lor unic de a face un lucru.

Pești – Sunt oameni fantastic de grijulii. Sar în ajutorul celor năpăstuiți. Sunt oameni bun la suflet. Anul acesta excelează prin bunătatea lor.

Previziuni făcute la Antena 3, la Adevăruri Ascunse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top